Festivaluri de toamna in Romania

evenimente de toamna

A sosit in sfarsit si te-a maturat ca o tornada – una dintre zilele fara griji, insorite. Te-a scos rapid din peisajul prea familiar si din rutina zilnica si te-a incarcat cu entuziasm si buna dispozitie. Apoi, dupa ce te-a aruncat direct in scaunul de la birou, te-a lasat prada unei nostalgii strivitoare! Deja tanjesti si rememorezi zilele de vacanta de vara si abia astepti sa prinzi ocazia de a evada macar pentru cateva zile? E timpul sa afli de cateva festivale de toamna.

Pregateste-ti biletele pentru urmatoarele excursii de weekend in Romania! Ai mai jos cateva sugestii de festivaluri de toamna care sa se transforme in pretexte perfecte pentru a rupe ciclul “acasa – job – acasa – weekend cu treburi casnice – din nou job” si a te plimba prin Romania!  Aici poti vedea ce poti face toamna in Judetul Mures, iar mai jos iti dam si noi cateva idei.

Astra Film Festival, Sibiu, 16-22 octombrie

In aceasta toamna, o noua sansa iti pica in brate pentru a vizita Sibiul: Festivalul Astra! Organizat anual, aceasta “intalnire” a producatorilor si pasionatilor de film documentar ofera o ocazie unica de a vedea unele dintre cele mai bune lucrari recente din intreaga lume.

A trai in lumea contemporana inseamna a lua parte la povesti despre realitatile lumii. Inseamna, de asemenea, sa ai ocazia de a trai toata emotia pe care o emana fiecare dintre povestile prezentate in cadrul festivalului. Aceasta oportunitate poate contribui, de asemenea, la largirea orizonturilor si la renuntarea la tot felul de stereotipuri prestabilite.

Sibiul este un oras de care nu te poti satura. Pietele sale – Piata Mare si Piata Mica – sunt minunate pentru o plimbare si poti admira toate bijuteriile arhitecturale, poti inhala adanc tot parfumul medieval si poti urca in turnuri. Daca timpul iti permite, poti face o excursie si la Muzeul Astra. Dar, mai presus de toate, pierde-te pe strazile sale pavate cu piatra, printre casutele “cu ochi” in acoperisuri si printre alcovurile care par sa sopteasca povesti din epoca medievala.

Te-ai gandit vreodata ce poti face toamna in judetul Mures? Ei bine, exista o multime de evenimente in judetul Mures, incantatoare, la care poti participa pentru a evada din rutina zilnica de acasa.

Reactor Cluj, Targu Mures, 23 octombrie

Pe 23 octombrie 2022, de la ora 19:00, un spectacol de teatru muzical produs de Teatrul de Creatie si Experiment Reactor din Cluj Napoca va fi gazduit de Teatrul Studio al Universitatii de Arte din Targu Mures.

Baieti rai cu glume bune – Stand Up, 24 octombrie

Doru Ivanov si Cristian Manolescu au revenit si nu pierd timpul. Cu marile ecrane in fata si cu publicul in sala de cinema alaturi de ei, ei sunt gata sa impartaseasca povestea lor cu toti fanii. Pe parcursul spectacolului, ei iti vor povesti tot ce s-a intamplat in viata lor de la ultimul spectacol. Asa ca nu uita sa rezervi un bilet pentru a afla toate detaliile picante.

Turneu trupa Compact, Targu Mures, 5 noiembrie

Alatura-te trupei Compact si fa parte dintr-un spectacol in care vei fi implicat direct si vei juca un rol la fel de important ca si cei de pe scena. Pentru ca la concertele trupei Compact, toata lumea canta, energia pozitiva si buna dispozitie se instaleaza de la inceput, asa ca nu mai astepta si vino cu prietenii tai sa te alaturi trupei Compact!