JocuriReview

FIFA 18: jocul care simuleaza perfect meciul de fotbal

Review Fifa 18

Gaming-ul este intr-o continua dezvoltare, iar marii producatori se straduiesc din greu sa lanseze jocuri de o calitate inalta care sa atraga tinerii. Astazi va voi prezenta unul dintre cele mai spectaculoase simulatoare de fotbal. Cu o grafica destul de ridicata FIFA 18 va va lasa profund impresionati.

Cunoscatorii din acest domeniu stiu ca nu exista o mare diferenta de grafica intre FIFA 17 si FIFA 18. Cei de la EA Sports au vrut sa ofere pasionatilor un joc foarte realistic, beneficiind de un motor graphic Frostbite. Cu toate acestea jocul nu functioneaza la capacitatii maxime.

De asemena s-a pus mare accent pe detalii, in special membrii marilor echipe de fotbal. Acestia au un comportament exact ca in viata reala. In plus centrarile au fost imbunatatite precum si sistemele de driblinguri si suturi, ceea ce va ajuta sa inscrieti goluri mult mai usor, ba chiar si loviturile de la 11 metri sunt mult mai precise.

Suporterii High Rezolution au fost introdusi pentru a reda cat mai mult realitatea. Putem observa ambulanta, bannere cu jucatori si chiar mingi decorative. S-a umblat destul de mult si la sunet. Din pricina Immersive Atmospheres suporterii din tribuna sunt mult mai active, zgmotosi si cu o personalitate proprie. Sunt introduse peste 30 de campionate si 700 de echipe din intreaga lume. In viitorul apropiat putem sa speram la un potential campionat romanesc.

Daca sunt detinatorul unui PC potent, nu va trebui sa intampinati porbleme. Jocul este compatibil cu PC, PS3, PS4, Xbox 360 si Xbox One. In cadrul celor care detin PC acestia trebuie sa aiba in vedere urmatoarele specificatii minime: un processor Intel Core i3-2100, 3.1GHz sau un AMD Phenom 2×4, 3.4 GHz. Memoria RAM trebuie sa fie de cel putin 8 GB, iar spatiul de stocare de minim 50 GB. In ceea ce priveste placa video, veti avea nevoie de minim NVIDIA GTX 460 sau AMD Radeon R7 260.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close