Informatii

Servicii de streaming – cele mai bune platforme pentru filme si seriale online

Cele mai bune servicii de streaming pentru filme si seriale

De obicei, cei care doresc să vizioneze filme si seriale online folosesc diferite site-uri. Aceasta este cea mai rapidă și puțin costisitoare cale, însă calitatea lasă de dorit. Pentru a putea porni filmul dorit trebuie să trecem prin multiple click-uri, deoarece apar tot felul de reclame.

Desigur, nu toată lumea apelează la aceste site-uri. Există destul de multe persoane care sunt dispuse să plătească abonametul lunar pentru un serviciu de streaming. Din nefericire, până de curând aceste servicii de streaming nu erau disponibile și în România, însă acum sunt iar majoritatea profită de acest lucru.

Care sunt cele mai bune platforme pentru filme și seriale ?

1. Pe primul loc se situează Netflix. Această platformă a apărut în anul 2007, iar în România a început să fie disponibil din ianuarie 2016. Cei de la Netflix oferă diferite filme și seriale pentru care au obținut drepturi, însă au și propriile creații.

Fiind considerat cel mai bun serviciu de streaming, Netflix vine cu o calitate ridicată, dar și cu prețuri pe măsură. Cel mai ieftin abonament ajunge să coste 8 euro, iar cel mai scump atinge 12 euro. Un lucru în plus cu care vine Netflix este subtitrarea în română, ea nefiind prezentă la toate celelalte servicii.

Servicii de streaming - cele mai bune platforme pentru filme si seriale online


2. Pe locul doi se află Amazon Prime Video, platforma pentru streaming creată de cei de la Amazon. Această platformă a ajuns în România puțin mai târziu, mai exact în anul 2017.

Și el la rândul său, Amazon Prime Video vine cu propriile sale creații, dar și cu filme și seriale pentru care a obținut drepturi, însă numărul acestora este ceva mai redus. Prețul lunar al abonamentului acestui serviciu este de 3 euro în primele 6 luni, urmând ca apoi prețul ajungă la 6 euro.

Amazon Prime Video nu beneficiază încă de subtitrare în limba română.

Servicii de streaming - cele mai bune platforme pentru filme si seriale online


3. Ultimul, dar nu cel din urmă este HBO GO. Acest serviciu s-a făcut remarcat prin serialele calitative și originale, cel mai popular dintre acestea fiind Game of Thrones.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu de streaming este puțin mai complicat. Este nevoie să aveți deja un abonament HBO clasic de la unul dintre operatorii UPC, Telekom sau RCS. Cei care utilizează Vodafone au și ei acces la HBO GO, însă sunt nevoiți să plătească 3,5 euro pe lună.

Toate serialele, cât și filmele disponibile prin HBO GO dispun de subtitrare în limba română.

Servicii de streaming - cele mai bune platforme pentru filme si seriale online


Servicii românești de streaming

Pe lângă marile platforme de seriale și filme disponibile în România, mai există câteva care au fost făcute de către televiziuni. Acestea sunt reprezentate de Voyo, Digi Online și Horizon Go.

  • Voyo a fost creat de către cei de la ProTV, iar prin intermediul său pot fi urmărite absolut toate serialele românești realizate de către ProTV. De asemenea, Voyo aduce și câteva filme ceva mai vechi. Prețul pentru un abonament Voyo este de 3 euro lunar.
  • Digi Online este o platformă creată de către cei de la RCS-RDS și este disponibilă exclusiv clienților companiei. Prin intermediul său pot fi vizionate transmisiuni în direct ale diferitelor posturi TV. Această platformă este gratuită.
  • Horizon GO a fost creată de către cei de la UPC. Această platformă permite vizionarea online a diferite posturi de televiziune.

Acestea sunt cele mai cunoscute și utilizate servicii de streaming disponibile în momentul de față în România.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close