MobileNoutati

Functia care te tine departe de telefon apare odata cu Android P

Android P vine cu o funcție foarte interesantă care te va ține departe de telefon!

Android P este cea mai nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google. Acest vine cu două funcții noi și extrem de interesante, dar în același timp și foarte benefice pentru viața utilizatorului.

În cadrul evenimentului I/O cei de la Google au oferit mai multe detalii despre Android P și despre funcțiile cu care vine acesta. Din acestea, cele mai interesante sunt Wind Down și Snush. Ambele sunt făcut pentru ca utilizatorul să petreacă cât mai puțin timp cu ochii în telefon și să se concentreze mai mult pe viața reală.

Snush este o funcție ce se folosește de gesturile tale pentru a activa o altă funcție a device-ului, și anume Do Not Disturb. Astfel, nu va mai fi nevoie să pierzi timp pentru a găsi manual funcția și vei putea s-o activezi printr-un singur gest.

Wind Down este foarte asemănătoare cu Snush, însă duce totul mai departe. Aceasta se va activa singură la ora setată de utilizator. Când vine momentul, ecranul începe să capete tot mai multe nuanțe de gri, făcându-te să lași telefonul. În urma unui studiu s-a demonstrat că un ecran colorat și luminos stimulează creierul, fiindu-ți mai greu, aproape imposibil, să renunți la el. Prin intermediul funcției Wind Down vei putea mult mai ușor să lași device-ul de-o parte și să te concentrezi mai mult pe realitate.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close