Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Galaxy S9 si S9 Plus au fost lansate ! Vezi acum specificatiile oficiale

Galaxy S9 si S9 Plus au fost lansate !

După câteva luni bune de așteptări, a sosit momentul. Samsung a prezentat oficial ultimul său flagship în data de 25 februarie, iar tot de atunci, acesta a devenit și disponibil pe piață.

Diferențele între S9 și S8 nu sunt mari, atât la capitolul design, cât și din punct de vedere al performanței. Pentru acest device, Samsung s-a concentrat foarte mult pe cameră, iar acest lucru se observă, fiind una de-a dreptul revoluționară.

Specificațiile oficiale ale S9 și S9 Plus

Procesorul cu care vin cele două noi modele va fi un Snapdragon 845 sau ultima generație de Exynos. De această dată, procesul de fabricare este pe 10 nanometri, fiind astfel îmbunătățită performanța, dar cu un consum mai scăzut de energie.

Memoria RAM nu a fost mărită, fiind disponibil 4GB pentru S9 și 6GB pentru S9 Plus. Capacitatea de stocare este de minim 64GB și poate ajunge până la 256GB, vorbim doar de capacitatea telefonului. Aceasta poate fi mărită cu ajutorul unui card micro-SD și se poate ajunge până la 400GB.

Display-ul este același ca pe S8. Are tot rezoluție WQHD+ și aspect ratio de 18.5×9. Dimensiunile diferă între cele două modele, fiind vorba de 5.8 inch pe S9 și 6.2 inch pe S9 Plus.

Camera vine cu îmbunătățiri drastice, dar și cu o denumire pe măsură. Aceasta poartă numele de Super Speed Dual Pixel, iar, conform Samsung, este mult mai rapidă. Cea principală este single pe S9, are 12MP și o deschidere de F/1.5. S9 Plus vine cu cameră duală, tot de 12MP și aceeași deschidere de F/1.5. Camera frontală are aceleași specificații pentru ambele modele, și anume 8MP și deschidere F/1.7.

Toate aceste componente sunt alimentate de un acumulator de 3000mAh pe S9 și 3500 pe S9 Plus.

Ce aduce nou ca și design?

La capitolul design nu au fost făcute mari modificări. S9 și S9 Plus seamănă foarte mult cu cele două modele din generația anterioară, însă marginile lor seamănă cu cele de pe S6 și S7. Acestea nu au fost vopsite, venind în culoarea naturală a aluminiului, fiind mai benefic în cazul unor căzături, deoarece ar fi sărit vopseaua.

Cât costă noile telefoane?

Prețul pentru un Galaxy S9 cu o capacitate de stocare de 64GB este de 3900 de lei. În cazul lui S9 Plus cu același spațiu disponibil, prețul crește, ajungând la 4400 de lei.

Acestea sunt prețurile pentru cele mai slabe versiuni ale telefoanelor. Odată ce va crește capacitatea de stocare, va crește și prețul device-ului.

Dacă aveți vreo întrebare sau sugestie, nu ezitați să vizitați rubrica de comentarii.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630