Gasiti online transpalete manuale de calitate!

 

 

Echipamentul de ridicare a transpaletilor este actionat prin pompare manuala prin intermediul unui maner de tractiune. Transpaletul de deplaseasza tragand de bara de remorcare. Transpaletul contine un mecanism care permite axei barei de tractiune sa se roteasca, permitandu-i sa se roteasca in siguranta. Transpaletele de mana trebuie utilizate numai pe terenuri nealunecoase, nivelate, cu o panta de cel mult 10%. Manipularea materialelor in depozite necesita anumite echipamente pentru a ajuta angajatii. Pe langa utilizarea unui stivuitor, un alt echipament eficient pe care ar trebui sa-l pastrati este un transpalet. Poate ajuta intreaga echipa sa functioneze mai sigur, fiind, de asemenea, mai productiva la locul de munca. Beneficiile unui transpalet sunt perfecte pentru depozite, centre logistice si multe altele.

Un transpalet manual are avantajul ca nu necesita o calificare speciala din partea operatorului. Cu toate acestea, este necesara instruirea pentru a evita riscurile de accident in cazul unei incarcaturi in cadere, cum ar fi barele de tractiune blocate sau rotile blocate. Transpaletii de mana sunt relativ usoare deoarece nu au motoare.

Transpaletii sunt disponibile pentru o varietate de aplicatii:

In functie de greutate, se folosesc transpaleti cu furci scurte, lungi sau reglabile.

Transpaletii cu niveluri scazute de zgomot sunt ideali pentru descarcarea in regiunile aglomerate noaptea tarziu. In categorie, mai exista:

-Transpaleti care sunt extraplati (cu profil redus);

-Transpaleti cu asistenta la pornire.

Transpaletii cu ridicare rapida folosesc mai putine curse ale pompei pentru a ridica o incarcatura.

Transpaletii sunt disponibili in otel, pentru uz industrial general, sau din otel inoxidabil pentru situatii umede sau corozive, precum cele intalnite in industria alimentara.

Transpaletii sunt echipamente folosite pentru a manevra in siguranta incarcaturi grele. Exista transpalete manuale si transpalete electrice. Unele dintre aceste transpalete au, de asemenea, caracteristici de rulare, permitandu-va sa montati si sa mutati transpaletul fara probleme. Operarea unui transpalet necesita ca utilizatorul sa foloseasca forta si sa manevreze furcile intr-un palet sau sub un derapaj. Cricul de pe transpalet ridica apoi paletul de pe podea la inaltimea dorita.

Transpaletii sunt echipamente rentabile, in care puteti investi pentru operatiunile voastre de depozitare. Costul initial mai ieftin al unui transpalet este mult mai bun in comparatie cu un stivuitor. Transpaletii pot economisi multi bani, deoarece necesita mai putina intretinere in comparatie cu echipamentele mentionate mai sus. Folosirea unui transpalet va permite sa-l utilizati mai mult cu mai putin timp de nefunctionare. Nici nu aveti nevoie de combustibil daca alegeti un transpalet cu actionare manuala. Pe termen lung, acestea sunt mult mai ieftine de operat si sunt o alegere optima daca aveti un buget redus. Marfurile grele pot fi manipulate cu usurinta cu un transpalet. Este mult mai usor sa organizati si sa mutati diverse obiecte grele folosind acest instrument eficient. Unele transpaleti au accesorii pentru a le spori si mai mult usurinta in utilizare. Unele modele includ cantare integrate, astfel incat sa puteti cantari marfurile din mers. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l asezati pe transpalet si sa preluati greutatea. Transpaletii pot include si o imprimanta mica pentru a imprima greutatea incarcaturii. Chiar daca pixul si hartia pot face acest lucru, avand acest sistem la indemana puteti economisi mult timp.

Exista o multime de statistici care arata ca accidentele la locul de munca apar din cauza manipularii sarcinilor grele. Puteti evita acest lucru avand la indemana cateva transpalete cu dimensiunea si capacitatea potrivite. Asigurati-va ca alegeti un transpalet care poate fi operat cu usurinta de oricine. Ar trebui sa fie usor de tras si sa necesite putina intretinere. Atata timp cat aceste transpalete sunt operate corect, angajatii vostri vor fi in siguranta.

Transpaletii sunt mai siguri decat folosirea mainilor goale. Angajatii pot face in siguranta orice ridicare grea cu usurinta folosind unul. Cu cat angajatii  sunt mai in siguranta in timpul muncii, cu atat este mai putin probabil ca acestia sa sufere accidentari. Este inca obligatoriu sa se antreneze si sa foloseasca slipuri de siguranta atunci cand se manipuleaza echipamente grele, dar riscul de ranire va fi redus cu ajutorul paletului. Nu doar economisiti bani pentru costurile in exces, dar va asigurati ca toti angajatii  au acces la echipamente sigure. Transpaletii sunt mult mai versatili decat stivuitoarele. Dimensiunea unui transpalet in comparatie cu un stivuitor va asigura ca aveti capacitatea de a manevra in jurul spatiilor si colturilor mici. Este usor de mutat si de utilizat eficient transpaletul datorita dimensiunii sale compacte. Transpaletii vin in diferite modele pentru a se potrivi nevoilor voastre. Daca aveti nevoie de lungimi si dimensiuni diferite, il puteti gasi cu usurinta pe cel de care aveti nevoie de la furnizorul vostru de incredere. Acest echipament il face ideal pentru diverse industrii. Sarcina maxima a unui transpalet poate fi de pana la 1000 kg si se poate adapta cu usurinta la o gama larga de cerinte, daca o doriti.

Exista o mare varietate de transpaleti de mana disponibila astazi pe piata.

In plus fata de modelele standard, sunt disponibile modele specializate de transpaleti manual care integreaza caracteristici precum cantare care ofera greutati precise ale incarcaturii sau transpaleti cu ridicare mare care pot fi ridicate mai sus decat in mod normal pentru a permite incarcarea usoara in spatele dubelor.

Pentru operatiunile care doresc sa mareasca si mai mult siguranta prin eliminarea nevoii lucratorilor de a impinge si trage transpaleti incarcati, sunt disponibili atat transpaleti semielectrici, cat si complet electrici.

Cricurile semielectrice includ motoare de antrenare complet electrice care ajuta la manevrarea sarcinilor, in timp ce cricurile complet electrice ofera hidraulice electrice si motoare de antrenare, ceea ce inseamna ca ridicarea si coborarea marfurilor, precum si miscarea cricului pentru paleti sunt actionate electric.