Firme de gazduire

Gazduirea web de la mxhost.ro

Salutari, in articolul de astazi, despre gazduirea web de la mxhost.ro o sa discutam in mare parte despre o analiza a site-ului, nu o sa te tin in suspans, iti voi spune direct ca, gazduirea web de la mxhost.ro este un serviciu foarte bun pe piata romaneasca, oferita de un provider cu domeniul de activitate de peste 11 ani. Putem spune, cu siguranta ca, mxhost.ro se clasifica printre cele mai bune firme de gazduire din Romania.

Hai sa facem o analiza despre gazduirea web de la mxhost.ro.

 Preturi – hai sa fim sinceri, au niste preturi chiar de criza! Ofertele lor sunt foarte bun si raportul calitate – pret este unul excelent (5 stele)!

 UpTime – am folosit, mai de mult serviciile lor de gazduire web, pe langa alte servicii achizitionate de care am fost multumit, insa, vreau sa spun, ca pe termenul achizitiei mele a serviciului, nu am avut nici-un downtime. UpTime-ul era de 100%, acum se mai intampla sa fie si de 99,8 – 99,9%, insa nu prea au probleme de acest tip, in plus, ofera suport 24/24 la departamentul tehnic, asadar ii putem acorda 5 stele.

Facilitati – Gazduirea se face pe SSD + LiteSpeed, in plus au backup-uri automate cu softul R1Soft Backup (5 stele).

Putem acorda cu usurinta 5 stele acestei firme de gazduirii profesioniste din Romania, insa acum as dorii sa aud si parerile dvs. Nu conteaza daca este un feedback negativ sau unul pozitiv, poti lasa un comentariu unde iti poti lasa propria opinie.

Am uitat sa iti spun ceva… cei de la mxhost au acum servicii de gazduire WordPress, niste servicii nemapoimenite cu un nivel de resurse disponibile destul de mare. Poti accesa de aici pagina cu produsele.

Tag-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close