Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
ComponenteNoutati

Generatia Ryzen 2 urmeaza sa fie lansata anul viitor !

Generatia Ryzen 2 urmează să fie lansată peste câteva săptămâni ! 

Deși 2017 este pe sfârșite, cei de la AMD nu iau deloc pauză. Conform ultimelor informații făcute publice, compania urmează să lanseze o nouă linie de procesoare Ryzen. Aceasta se va numi Ryzen 2 și va fi disponibilă, începând cu primele luni ale anului viitor.

Ce aduce nou Ryzen 2 ?

Procesoarele incluse în Ryzen 2 vor veni cu performanțe mult superioare față de modelele actuale. Arhitectura acestora va fi AMD Zen+ și vor beneficia de procesul de fabricație pe 12 nanometri.

Noile procesoare vor avea chiar și 8 nuclee fizice, iar frecvențele vor atinge ușor pragul de 4.4GHz, astfel oferind o concurență serioasă modelelor actuale Intel.

Pe lângă toate acestea, procesoarele vor avea un consum mult mai scăzut al energiei. Chiar dacă energia folosită scade, performanța crește. Acest lucru se întâmplă datorită suportului pentru memoriile RAM DDR4 cu frecvențe înalte cu care vine Ryzen 2.

AMD nu a oferit încă detalii cu privire la prețul sau disponibilitatea procesoarelor. Singurele procesoare a căror dată de lansare este cunoscută sunt cele din gama Ryzen 7. Acestea vor fi disponibile din luna februarie a anului viitor.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630