Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
Noutati

Chrome 64 este aici! Ce aduce nou ultimul update al browser-ului?

Chrome 64 este aici

După o perioadă îndelungată de așteptare a sosit momentul apariției lui Chrome 64. Cei de la Google au lansat oficial ultima versiune a browser-ului creat de către ei. Noua versiune este disponibilă pentru toți utilizatorii, indiferent de platforma folosită.

Ce aduce nou acest update ?

Îmbunătățirea considerată de Google ca fiind cea mai importantă este dispariția efectelor Spectre și Meltdown. Aceste efecte aduceau mari vulnerabilități procesorului, lucru care a fost destul de des întâlnit în ultima perioadă. Din nefericire, rezolvarea problemei de securitate ce ține de Spectre și Meltdown a putea duce la scăderi ale performanței în unele situații.

Pe lângă rezolvarea problemelor de securitate, noua versiune aduce și un pop-up blocker propriu. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii vor putea scăpa de reclamele enervante tip pop-up care sunt de obicei ascunse în spatele butoanelor de ”download” sau ”play”. De asemenea, vor fi blocate și redirecționările menite să facă rău utilizatorului.

Sunetele site-urilor au fost și ele luate în vizor de către Google. În această privință s-a adăugat o nouă opțiune care-i permite utilizatorului să oprească sunetul de pe întreg site-ul, nu doar de pe pagina respectivă. Astfel, reclamele care conține sunete stridente și enervante nu vor mai afecta experiența utilizatorilor.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630