Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Google copiaza iPhone X! Ce vor sa faca cei de la Google?

Google copiaza iPhone X!

În scurt timp cei de la Google urmează să lanseze noua versiune de Android, și anume Android P. Lansarea va avea loc în cadrul evenimentului Google I/O 2018, eveniment ce se va ține în aproximativ o lună. Până atunci, cei de la Google nu au oferit prea multe informații despre Android P, însă zilele trecute s-a descoperit că Google copiaza iPhone X.

Inginerii de la Google au postat o poză pe blogul oficial al dezvoltatorilor Android, iar în aceasta se poate vedea clar un element de interfață asemănător cu cel de la iPhone X. Acest element este de fapt un buton dedicat telefoanelor care au rama din partea inferioară foarte subțire.

Funcțiile zonei respective sunt foarte asemănătoare cu cele de pe iPhone X, dacă nu chiar identice. Dacă împingi în sus, o să vezi toate aplicațiile deschise și le poți închide pentru a nu mai rula în fundal.

Odată cu noul Android P vor avea loc mari schimbări la interfața cu care cu toții ne-am obișnuit. Buton de multi-tasking va dispărea complet, iar cel pentru ”back” nu va mai apărea permanent, fiind contextual.

De asemenea, cei de la Google au promis că vor optimiza noua versiune a sistemului de operare pentru acel ”breton” cu care vin majoritatea noilor telefoane.

Interfața pentru Android P este încă în studiu de concept, astfel fiind foarte posibil să mai sufere modificări până la lansare.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630