InformatiiTutoriale IT

Google Maps offline – cum folosești aplicația fără internet?

Cum poți folosi Google Maps atunci când nu ai internet?

În urmă cu câțiva ani, aveai nevoie de un device special pentru a nu te pierde când doreai să pleci la drum. Acesta costa destul de mult și nu avea devoie de internet pentru a fi utilizat așa cum trebuie.

Acum, după ceva timp, odată cu extinderea internetului, dar și cu apariția a noi device-uri și smartphone-uri care mai de care mai performante, nu mai există nicio problemă cu privire la orientare.

Google Maps este cea mai folosită și răspândită aplicație destinată orientării din lume. Cei de la Google nu au neglijat-o, iar update-urile pe care le-a tot primit au adus-o în stadiul în care nu mai are nevoie de internet pentru a te salva.

Ca să folosești Google Maps offline trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli.

  • Pentru început, trebuie să intrii în meniul aplicației. Meniul poate fi accesat printr-o simplă apăsare în colțul de sus din partea stângă a ecranului.
  • Imediat ce accesezi meniul, îți vor apărea mai multe secțiuni. Acum va trebui să accesezi Offline maps sau Hărți offline.
  • După ce ai accesat Offline maps va trebui să selectezi Select your own map. Tot ce-ți mai rămâne acum de făcut este să selectezi harta cu zona unde dorești să mergi și s-o descarci.

Odată ce ai parcurs toți acești pași poți pleca liniștit la drum fără să-ți fie frică dacă rămâi fără internet. Aplicația va folosi singură harta offline pe care ai selectat-o fără ca tu să mai miști vreun deget.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close