Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
JocuriNoutati

H1Z1 a iesit din Early Access si este complet gratuit

H1Z1 a iesit din Early Access și poate fi jucat gratuit!

După o perioadă îndelungată în care a stat în Early Access, H1Z1 a fost lansat în mod oficial. De asemenea, odată cu lansarea oficială, jocul a devenit și Free To Play.

Trecutul său este foarte controversat. Încă de dinainte de a intra în Early Access, jocul a avut parte de schimbări majore. Acesta a fost reconstruit, împărțit în două și chiar redenumit. Pe lângă acestea, a existat o scurtă perioadă în care se specula că va deveni gratuit, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Ce se întâmplă cu cei care au cumpărat deja jocul ?

Până să fie gratuit, H1Z1 trebuia să fie cumpărat pentru a putea fi jucat. Dezvoltatorii săi s-au gândit și la cei care au plătit pentru a se juca, oferidu-le un pachet special numit ”Appreciation Pack”. Aceștia vor primi:
– Gasrunner Hoodie
– Bloom Survivor T-Shirt
– Splinter Camo ARV
– 10 Victory Crates
– 10,000 Skulls (moneda jocului)

Din moment ce jocul a devenit Free To Play, compania care-l produce trebuie să găsească o metodă prin care să facă profit de pe urma sa. Astfel, au fost introduse și noi DLC-uri, care conțin cutii, skin-uri, dar și Skulls, o mișcare bună pentru ca jocul să mai aibă o șansă.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630