Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Huawei a ajuns pe locul 2 in topul producatorilor de telefoane

După mult timp și multă muncă, Huawei a ajuns pe locul 2 în topul producătorilor de smartphone-uri.

Huawei a depășit Apple în numărul de vânzări al telefoanelor, astfel cota de piață a companiei chinezești a fost cu aproximativ 2% mai mare decât cota Apple. Aceste statistici sunt reprezentative pentru lunile iunie și iulie.

Urmează ca Apple să lanseze noul model iPhone, iar astfel le vor crește vânzările și vor reveni pe locul 2. Chiar și așa, reușita celor de la Huawei nu poate fi trecută cu vederea.

Un factor foarte important în creșterea vânzărilor Huawei a fost diversitatea device-urilor. Compania nu are un telefon de top. Oferta lor cuprinde telefoane pentru toate buzunarele, iar asta a ajutat extraordinar de mult.
Nu este exclus ca Huawei să mai ajungă pe locul 2 în viitor, compania lansând în continuare telefoane performante și accesibile.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630