Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Nokia X6: un nou telefon Nokia a fost lansat! Cu ce specificatii vine?

Nokia X6 a fost lansat!

În urmă cu câteva săptămâni au tot circulat pe internet zvonuri despre următoarele device-uri de la HMD Global. Aceștia au lansat ieri, 16 mai 2018, mai multe device-urile printre care se numără și Nokia X6. Lansarea a avut loc în Beijing, iar noul flagship al companiei a lăsat o impresie cât se poate de plăcută.

Specificațiile telefonului sunt destul de bune și îți vor oferi o experiență plăcută în timpul utilizării. Procesorul este un Snapdragon 636 octa-core de 1.8GHz. Acesta este ajutat de 4 sau 6GB de memorie RAM, în funcție de variantă. Capacitatea de stocare este și ea variabilă și poți alege între 32 și 64 de GB. De asemenea, memoria internă poate fi mărită până la 256GB cu ajutorul unui card microSD.

Design-ul telefonului este modern, pe ecran fiind prezent chiar și acel ”breton” folosit de aproape toți producătorii. Dimensiunea device-ului este de 5.8 inch. Display-ul afișează o rezoluție de 1080 x 2280 pixeli, are un aspect ratio de 19:9 și este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass 3.

Camerele sunt puțin mai speciale, ele având funcții de inteligență artificială pentru a regla automat balansul de alb. De asemenea, vin și cu recunoaștere facială. Astfel, camera principală este duală formată dintr-un senzor de 16MP cu deschidere f/2.0 și un senzor de 5MP cu deschidere de f/2.2. Camera secundară nu este duală, însă are și ea tot 16MP și deschidere f/2.0.

Toate acestea sunt alimentate de un acumulator de 3060mAh care dispune de Quick Charge 3.0.

Prețurile pentru noul flagship HMD Global, Nokia X6, variază în funcție de memoria RAM și de capacitatea de stocare. Prețurile încep de la 200$ pentru cea mai slabă configurație și pot ajunge la 265$ pentru configurația cu 6GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630