Noutati

ING Pay a aparut si in Romania! De acum nu mai ai nevoie de card

ING Pay a apărut și în România!

Cum marea majoritate a oamenilor nu se despart de telefonul mobil, a sosit momentul ca aceștia să-și plătească și cumpărăturile cu ajutorul acestuia. În ajutorul lor vine ING, banca lansând în data de 23 iulie 2018 serviciul ING Pay și în România.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu trebuie doar să-ți actualizezi aplicația Home’Bank, iar apoi să activezi serviciul direct din aplicație. Din nefericire, utilizatorii de iPhone încă nu pot profita de noul serviciu, ING Pay fiind disponibil momentan doar pe dispozitive cu Android versiunea 4.4 sau o versiune mai nouă.

Utilizarea ING Pay este simplă. Pentru a face o plată utilizând acest serviciu trebuie doar să ai ecranul telefonului aprins și funcția NFC activată. Aproprii telefonul de aparatul POS, iar plata se face automat, imediat după primind o notificare pe telefon.

ING Pay poate fi folosit pentru a face plăți la orice POS cu contactless din țară sau din străinătate. Astfel, serviciul poate fi utilizat și dacă ești plecat în vacanță.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close