MobileNoutati

iPhone 9 întârzie să apară! Care este motivul?

Cel mai ieftin model de iPhone nu va mai apărea în septembrie!

Cei de la Apple urmează să lanseze în acest an cel mai ieftin model de iPhone de până acum. Până în momentul de față se cunoaște că acest model va purta numele de iPhone 9 și că va fi lansat odată cu iPhone X 2018 și iPhone X Plus, adică în luna septembrie.

Aceste informații au fost complet detronate de un analist pe nume Katy Huberty, care afirmă că lansarea noului iPhone 9 va întârzia și nu va mai avea loc în septembrie.

Conform spuselor lui Huberty, Apple are probleme cu ecranele LCD. Compania ține neapărat ca și această generație de iPhone să aibă ecran fără margini, însă ei trebuie să fie atenți și la costuri, astfel procesul de fabricare fiind mult mai dificil.

Apple are deja o comandă de 20 de milioane de ecrane LCD la cei de la LG, iar restul ecranelor vor provenit de la cei de la JDI. Din această cauză, noul model de iPhone își va face apariția pe piață cu o întârziere de aproximativ șase săptămâni.

Din fericire, această întârziere nu afectează și lansarea noilor iPhone X 2018 și iPhone X Plus, care vor putea fi cumpărate, începând cu finalul lunii septembrie.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close