Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileTutoriale IT

iPhone hard reset ! Cum sa repornesti fortat orice model de iPhone

iPhone hard reset ! Cum sa repornesti fortat orice iPhone

Încă de la apariția primului smartphone pe piață, utilizatorii s-au luptat cu momentele în care acesta se bloca. În cele mai multe din cazuri, singura soluție valabilă era un hard reset. Același lucru se aplică și în cazul iPhone-urilor, iar în cele ce urmează veți afla cum să reporniți forțat orice model de iPhone.

Chiar dacă cei de la Apple lurează din greu pentru ca software-ul de pe device-urile lor să fie foarte bine optimizat, este inevitabil ca acestea să nu se blocheze uneori. Din nefericire pentru utilizatorii care au parte de astfel de momente, Apple a schimbat metodele de hard reset. Astfel, pentru fiecare generație de iPhone-uri există o metodă diferită.

Cum să repornești forțat un iPhone 6S/6S Plus sau mai vechi

Pentru a 6-a generație de iPhone-uri, dar și pentru cele mai vechi, există o metodă comună prin care telefonul poate fi repornit forțat. Astfel, este nevoie să țineți apăsat în același timp pe butonul de Home și cel de Power pentru 15 secunde.

Cum să repornești forțat un iPhone 7 și 7S

În cadrul generației a 7-a de smartphone-uri Apple au fost făcute câteva mici modificări. Butonul clasic de Home a fost înlocuit cu un nou sistem de feedback, iar din această cauză a fost modificată și procedura pentru hard reset. Pentru aceste telefoane este nevoie să țineți apăsat simultan pe butonul de Power și pe cel de Volum (cel destinat descreșterii) timp de 15 secunde.

Cum să repornești forțat un iPhone 8 și iPhone X

Cele mai actuale generații de iPhone au suferit și ele modificări. Fiind vorba despre telefoane foarte performante și cu sisteme de actualitate, procedura pentru repornire forțată este puțin mai complicată. Prima dată trebuie apăsat pe butonul de Volum pentru creștere, apoi pe cel pentru descreștere, iar la final țineți apăsat pe butonul Power pentru 15 secunde.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630