Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

iPhone-ul va fi mai rapid odata cu noua versiune iOS 11.3

iPhone-ul va fi mai rapid cu iOS 11.3

În ultimul timp, cei de la Apple au fost asaltați cu plângeri ale utilizatorilor. Acest lucru se datorează scăderii performanței iPhone-urilor din pricina duratei de viață a bateriei. În urma declarației oficiale făcute de compania americană, câțiva utilizatori chiar i-au dat în judecată, sperând că vor rezolva problema performanței telefoanelor.

Această perioadă nu a fost lipsită de speculații împotriva Apple. Un număr destul de mare de persoane a afirmat că cei de la Apple au scăzut performanța pentru a-i îndemna pe utilizatori să cumpere noile modele de iPhone.

Pentru a distruge orice fel de acuzare, Apple aduce o rezolvare a acestei probleme, care va fi disponibilă odată cu ultima versiunea de iOS, 11.3.

Ce aduce nou iOS 11.3 ?

Noua versiune a sistemului de operare pentru device-urile Apple vine cu funcție menită să mulțumească pe toată lumea. Odată cu instalarea versiunii 11.3, utilizatorii de iPhone-uri vor putea să decidă dacă doresc sau nu ca frecvența de lucru a procesorului să scadă pentru a crește durata de viață a bateriei.

Pe lângă această funcție, cei care dețin orice model de iPhone, începând cu iPhone 6 și terminând cu iPhone X, vor avea acces la informații detaliate despre bateria telefonului.

Când va fi disponibil iOS 11.3 ?

Conform ultimelor informații apărute, versiunea 11.3 este în momentul de față în perioada beta, fiind disponibilă doar pentru dezvoltatori. Varianta finală va fi disponibilă pentru descărcare din această primăvară. Cei de la Apple nu au oferit o dată exactă cu privire la disponibilitate, însă se aproximează că vor trebui să mai treacă încă două luni.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630