Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

iPhone SE 2 ar putea aparea in luna mai! Afla acum mai multe detalii

iPhone SE 2 ar putea fi lansat chiar luna viitoare!

Popularitatea modelului iPhone SE este într-o continuă creștere, tot mai mulți oameni alegând acest model. Cei mai mulți își doresc ceva la fel de mic, însă cu performanțe mult mai mari. Astfel se zvonește că Apple va lansa iPhone SE 2 chiar în luna mai a acestui an.

Fiind un model nou, hardware-ul telefonului a primit un upgrade considerabil. Procesorul său va fi un A10 Fusion, o variantă mult mai bună față de procesorul de pe SE-ul actual.

La capitolul design nu există mari schimbări, iar cele existente sunt în număr foarte mic. Mufa Jack de 3.5mm a fost eliminată, însă asta nu a afectat aproape sau chiar deloc dimensiunea telefonului.

Partea frontală a telefonului nu va prezenta modificări, sistemul Face ID nefiind prezent pe noul device. Sunt șanse destul de mari ca spatele noului iPhone să fie din sticlă, acest lucru permițând introducerea sistemului de încărcare wireless Qi.

Compania nu a oferit încă nicio informație oficială despre noua versiune a telefonului lor entry-level. Zvonurile au fost lansate de către câteva companii producătoare de carcase. Din această cauză există posibilitatea ca iPhone SE 2 să nu apară în luna mai, să nu vină cu aceste specificații sau să nu aibă nici măcar această denumire.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630