MobileNoutati

LG G7 – ultimele detalii despre urmatorul telefon LG

LG G7 – ultimele informații apărute despre următorul telefon al celor de la LG

Deși piața telefoanelor mobile este dominată de Samsung și Apple, cei de la LG nu se lasă și încearcă în continuare să-și facă loc între primele companii de smartphone-uri. Compania din Coreea de Sud lansează device-uri tot mai interesante, dar și capabile să concureze cu modele de la Samsung sau Apple.

Ce specificatii va avea LG G7 ?

Ultimul smartphone cu care LG vrea să facă furori pe piață este G7. Sud coreeni nu au oferit încă detalii concrete despre acesta, însă în ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri. Conform acestora, G7 va fi înzestrat cu componente de ultimă generație, ceea ce va duce la o performanță crescută și, în același timp, concurență serioasă pentru restul smartphone-urilor de pe piață.

Mulțumită zvonurilor avem informații despre design-ul lui LG G7. Cu ajutorul acestora, designer-ul Ben Geskin a realizat un prototip de G7. Acesta are marginile aproape inexistente, semănând izbitor cu iPhone X.

Data de lansare nu este nici ea cunoscută încă, însă se preconizează că următorul flagship LG va fi prezentat în această primăvară.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close