MobileNoutati

Lansarea iPhone X nu a iesit tocmai cum ar fi trebuit

Lansarea iPhone X nu a ieșit tocmai cum ar fi trebuit.

În momentul prezentării modelului aniversar de iPhone, și anume iPhone X, s-a făcut și o demonstrație a noului sistem FaceID. Responsabilul cu prezentarea a fost Craig Federighi, care a testat și noua funcție. Din păcate, FaceID nu a funcționat din prima încercare.

În momentul în care Craig a încercat să deblocheze telefonul, acesta nu a reacționat cum toată lumea se aștepta. În loc să se deblocheze, noul iPhone X a cerut parola utilizatorului.

Indicentul a ajuns rapid să fie catalogat ca începutul sfârșitului Apple.
Un număr mare de fani au declarat pe rețelele de socializare că acest lucru este ceva normal. Același lucru se întâmplă și cu TouchID, dacă telefonul a fost restartat.

Nu a durat mult timp, iar unul dintre purtătorii de cuvânt ai Apple a clarificat situația. Se pare că, înainte ca telefonul să fie testat de Craig Federighi a mai trecut prin mâinile multor oameni. În acest timp, FaceID a încercat să identifice fața lui Craig, dar nu a reușit. În cele din urmă, când device-ul a ajuns la cel care trebuia să-l deblocheze, a fost nevoie de parolă pentru a putea folosi sistemul FaceID încă o dată.

Apple a declarat că acest lucru este perfect normal și că funcția FaceID a funcționat așa cum trebuie, fără nicio eroare.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close