MobileNoutati

Lenovo Z5 – primul telefon cu un ecran fara margini

Lenovo Z5 – primul telefon cu un ecran fara margini

Pe piața smartphone-urilor apar tot mai multe telefoane care au mariginile tot mai subțiri. Cei de la Lenovo vor să revoluționeze acest aspect al telefoanelor cu noul Lenovo Z5. Conform celor declarate de președintele companiei, Z5 va avea un display ce va acoperi o suprafață de 95% din partea frontală.

Chang Cheng, președintele Lenovo, a declarat că pentru a realiza acest telefon a fost nevoie de 18 tehnologii deja brevetate, dar și de patru noi descoperiri tehnologice. Din schițele prezentate se poate observa cu ușurință că marginile telefonului sunt minime, aproape inexistente.

De aici pleacă urmeatoarea întrebare: Unde este camera frontală?

  • Poate că schița prezentată este făcută pentru a atrage atenția și să nu reflecte în totalitate realitatea cu privire la aspectul telefonului. Acest lucru ar înseamna că Lenovo a mințit pentru reclamă, ceea ce este foarte greu de crezut.
  • O a doua posiblitate o reprezintă lipsa camerei frontale. Fiind niște margini extrem de mici, nu există suficient loc pentru a amplasa o cameră. Totuși, și această variantă este cam absurdă, deoarece nimeni nu va cumpăra în anul 2018 un telefon fără cameră frontală.
  • A treia și cea mai plauzibilă variantă este existența unei camere retractabile. Acest concept a fost deja prezentat pe un telefon de la Vivo și nu este exclus ca Lenovo să-l folosească pentru device-ul lor.

Compania nu a anunțat încă nimic despre disponibilitatea acestui telefon revoluționar. Singurele declarații despre el au fost făcute în limba chineză, astfel existând posibilitatea ca el să fie disponibil doar pe teritoriul Chinei. Cum nimic nu este bătut în cuie, rămâne de văzut până în momentul publicării unor informații oficiale despre următorul flagship al celor de la Lenovo, Lenovo Z5.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close