Locuinta spatiosa si de calitate: vila duplex Mogosoaia

Poate ca ti-a trecut prin minte ideea de a cumpara un plan de casa duplex, dar poate te intrebi daca beneficiile depasesc cu adevarat investitia. Iata cateva lucruri de luat in considerare atunci cand te gandesti sa investesti intr-un plan de casa duplex.

Un plan de casa duplex are doua unitati de locuit atasate una cu cealalta, fie una langa cealalta, fie una deasupra celeilalte, precum apartamentele. Lucrul bun despre aceasta configuratie este ca, daca trebuie sa vinzi casa dupa ceva, poti oferi ambele unitati separat. Cumpararea unei jumatati dintr-un duplex este o modalitate excelenta pentru cumparatorii de locuinte pentru prima data de a intra pe piata. In medie, un duplex este mai accesibil in comparatie cu o casa unifamiliala, dar are un numar similar de bai, metru patrat si stare, ceea ce il face ideal pentru clientii care doresc sa intre pe piata.

Spatiul este, fara indoiala, unul dintre cele mai mari avantaje pentru cei care investesc in duplexuri. Casele duble ofera locuitorilor posibilitatea de a optimiza mediile, astfel incat fiecare dintre ele sa fie pusa in valoare. Devine mai usor sa delimitezi spatii precum zone pentru vizitatori si pentru copii si exista un numar mai mare de camere pentru a gazdui intreaga familie si nevoile fiecaruia. Pe langa camerele conventionale, vilele duplex tind sa fie contruite cu medii exclusiviste, precum camere TV, birouri, terase gourmet si un numar mai mare de apartamente.

Un duplex este adesea cea mai buna alegere pentru cumparatorii de locuinte pentru prima data, deoarece este mai putin costisitor decat casele unifamiliale, dar necesita mai putina intretinere odata ce te muti. Daca doresti sa cumperi o casa, dar nu doresti multe intretinere sau pentru a plati impozite mari pe proprietate, un duplex poate fi calea de urmat.

Cateva motive suplimentare pentru care cumpararea unui duplex poate fi avantajoasa includ:

Duplexurile sunt mai ieftine decat casele unifamiliale. Duplexurile tind sa fie mai ieftine, deoarece necesita mai putina intretinere si mentenanta, ceea ce te poate ajuta sa eviti reparatiile costisitoare care pot veni odata cu o casa unifamiliala. Un duplex tinde sa fie, de asemenea, mai rentabil decat o casa unifamiliala daca cauti venituri din chirie. Daca detii intreaga proprietate, dar doresti doar un dormitor, poti locui pe o parte, in timp ce inchiriati cealalta parte, iar veniturile din chirie vor depasi costurile ipotecare ale partii neocupate a proprietatii.

Probabil ca proprietatea va avea o uzura mai mica. Duplexurile tind sa fie mult mai putin generatoare de stres pentru tine, deoarece de obicei nu implica la fel de multa uzura ca o casa unifamiliala. Aceasta inseamna ca exista o sansa mai mica de a fi nevoit sa repari ceva in timpul scurt, ceea ce iti va economisi bani pe termen lung.

Poti locui pe o parte a duplexului si poti inchiria sau vinde cealalta parte pentru a genera venituri.

Daca ai fonduri suficiente pentru a investi initial in intreaga resedinta, un duplex poate fi o modalitate excelenta de a genera venituri suplimentare. O parte a duplexului poate fi pentru familia ta, in timp ce cealalta parte poate fi inchiriata ca o modalitate usoara de a castiga niste bani in plus. De fapt, atunci cand inchiriezi a doua parte a duplexului, este mult mai rentabil decat inchirierea unei locuinte unifamiliale!

Te-ai putea califica pentru programe financiare. Cumpararea unui duplex te poate ajuta sa te califici pentru programele asociatiei de proprietari, care ofera tarife mai bune celor care detin mai multe proprietati decat celor care au o singura casa. Dezvolttorii lilium-residence.ro ofera o selectie foarte avantajoase pentur cei care considera sa cumpere o vila duplex Mogosoaia. Acest tip de case sunt relativ noi pentru Romania, deoarece duplexul este o alegere populara in tari precum Anglia,Olanda, America sau Belgia. Duplexuriel sunt convenabile din punct de vedere financiar, dar si pentru a aduce o familie numeroasa mai aproape.

Duplexurile sunt adesea mai convenabile datorita dimensiunilor mai mici si facilitatilor comune. Duplexurile, in general, sunt mult mai convenabile decat casele unifamiliale, deoarece au adesea facilitati comune si pereti comune. De asemenea, poti inchiria sau vinde diferite portiuni din duplex pentru a genera venituri sau pentru a plati mai putine taxe pe proprietate, ceea ce te face sa economiseti bani pe termen lung.

Traind intr-un duplex, nu iti va trebui sa iti faci griji pentru zgomotul vecinilor sau al tau. Deoarece apartamentul ocupa doua etaje, este mai greu ca zgomotul sa ajunga la ceilalti rezidenti. Ideal pentru cei carora le place sa se adune cu prietenii, sau pentru familiile cu copii.

Duplexurile sunt de obicei la ultimele etaje ale unei cladiri, ceea ce ofera o vedere panoramica a zonei. Privirea unui apus de soare din confortul casei poate fi unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de investitie.

Etajele mai inalte, ca si in cazul duplexurilor, tind sa fie mai luminoase decat altele, deoarece nu sufera atat de multe interferente din cauza copacilor si a altor constructii. Pe langa economia de energie, lumina naturala ofera si un confort termic mai mare, mai ales in zonele insorite. Datorita dimensiunii lor, duplexurile au in general terase si balcoane mai mari decat alte apartamente. Astfel, se pot organiza intalniri si petreceri in interior, fara a depinde de spatiile comune ale condominiului.

Acestea sunt doar cateva dintre multele, multele avantaje ale achizitionarii unui duplex peste o casa unifamiliala. Aceste resedinte fantastice ofera o multime de posibilitati, indiferent daca doriesti sa locuiesti pur si simplu pe o parte sau sa inchiriezi o unitate sau doua.