Noutati

Microsoft lanseaza un nou update Windows 10! Ce aduce nou?

Microsoft aduce un nou update Windows 10!

Un nou update Windows 10 este aici! Cei de la Microsoft au lansat ieri, 30 aprilie 2018, un nou update pentru Windows 10. Compania a anunțat că în data de 8 mai va începe să livreze acest update către toți utilizatorii de Windows 10. Nu este obligatoriu să aștepți până atunci. Cei care doresc, pot să-și descarce și să instaleze singuri update-ul.

Cum poți obține update-ul?

Ca și celelalte update-uri, și acesta are un proces foarte simplu de descărcare și instalare. Pentru început, trebuie să intrii în tab-ul Search și să cauți Settings. Aici va trebui să dai click pe Update&Security, iar apoi pe Windows Update.

Tot ce-ți mai rămâne acum de făcut este să dai un simplu click pe Check for updates, iar update-ul se va descărca și instala automat. La finalul instalării vei fi nevoit să restartezi sistemul.

Dacă nu dorești să-ți instalezi de unul singur acest ultim update, atunci poți aștepta până pe data de 8 mai. Atunci, update-ul se va descărca și instala de unul singur, fiind livrat de către cei de la Microsoft.

Ce aduce nou acest update?

Pentru început, update-ul lunii aprilie pentru Windows 10 aduce îmbunătățiri considerabile funcției Focus Assist. Aceasta nu este singura funcție ce primește îmbunătățiri sau schimbări odată cu acest update. De asemenea, vor fi îmbunătățite și Microsoft Edge, Windows Mixed Reality, Windows Ink, Microsoft Photos, Windows Hello, Cortana Gaming, 3D in Windows 10, Touch Keyboard, Windows Defender Security Center, dar și multe altele.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close