Informatii

Mineriada pentru educație

Educația prin mining – o educație pentru tinerii viitorului

Zilele trecute, am primit o invitație pe Facebook pentru a aprecia pagina “Mineriada pentru educație“. Inițiatorii proiectului își propun să ajute și să doteze cu calculatoare casele de copii din Uricani și Lupeni, localități de pe valea Jiului. Ei doresc să implementeze, cu ajutorul organizației caritabile (asociația prin care se realizeaza aceste proiecte), educația prin mining.

Îmbunătățirea actului educativ în mod constant și susținut este o necesitate stringentă pentru fiecare tânăr care are nevoie constantă de dezvoltare personală prin cursuri de toate felurile(artă, economie, tehnologie, limbi străine etc.) pe parcursul întregii vieți. Acesta este proiectul nostru pe termen lung pentru a sprijini complementar actul educativ românesc și a pune o piatră zi de zi la temelia acestor tineri.

 

Dincolo de credința, în proiectul ”Educație prin Mining” avem speranța că vom forma un public interesat de evoluțiile pieței de mining și sensibil la realitățile sociale și culturale ce împânzesc România modernă astăzi.

Vorbim de un număr de 50 de copii între vârsta de 8 și 18 ani din casa familială Betania Uricani și centrul de plasament Lupeni care vor beneficia de:

– Accesul la PC-uri primite de la donatorii din platforma www.mineriadapentrueducatie.ro;
– Cursuri de operare PC;
– Activități de dezvoltare și pregătire: cursuri de engleză, meditații pentru diverse materii, after school, cursuri de pregătire pentru admiterea la facultate;

Pentru început, ne-am gândit să punem câteva cărămizi ce vor crește cu ajutorul vostru:
Pentru copiii proveniți din familiile defavorizate din Uricani și Lupeni vom oferi burse în valoare de 500 lei pentru a încuraja continuarea studiilor și pentru a spori interesul acestora pentru actul educativ de performanță.

Toate donațiile se vor regăsi în rapoarte lunare. Sunt dezideratele conform site-ului lor.

Pentru a duce la îndeplinire proiectul, trebuie să îi susținem prin donații (mai multe detalii găsiti pe mineriadapentrueducatie.ro) și mining-ul de pe site-ul lor (în partea de sus a paginii, este butonul start mining). Astfel, rază de acțiune a organizației să se extindă de la un nivel regional la cel național.

Ca orice iubitor de online, doresc ca inițiativa să dezvolte întreg domeniul de mining și cryptomoneda (scopul fiind nobil), iar România să se îmbunătățească pentru următorii 100 de ani.

În final, vreau să vă las cu dictonul: ”Dacă poți să faci un bine, de ce să nu-l faci.

Autor: Rotunjanu George-Vlad

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close