Topuri

Cinci mouse-uri recomandate pentru CSGO

Acest articol este destinat pentru cei care joaca CSGO si o sa va prezentam cinci mouse-uri pentru CSGO.

Ce cautam la un mouse de CSGO?

  1. Cel mai important lucru la un mouse este ergonomia si felul in care sta mouse-ul in palma. Daca te deranjeaza la mana, poate sa fie si cel mai scump mouse, nu este potrivit pentru tine.
  2. Al doilea lucru important la un mouse este lift-off-ul, trebuie sa nu fie mai mare de 2mm. Nimeni nu ar vrea sa aiba probleme cu tinta, astfel putand sa ii sara in tavan, mai ales intr-un meci de competitive.
  3. Senzorul optic este al treilea lucru pe care il cautam la un mouse, mouse-ul optic avand destule avantaje, cel putin in CSGO fata de unul laser. Senzorii care folosesc iluminare laser merg bine pe suprafete dure, dar pe cele moi, asadar asta duce la scaderea preciziei de urmarire a miscarii la diferite viteze.

Acum ca avem noi informatii, trebuie sa cautam un mouse nu foarte scump, dar care sa-si faca treaba foarte bine intr-un meci de competitive mai ales.

Razer DeathAdder Chroma

Razer DeathAdder Chroma

Acest mouse il detin si eu si de asta l-am pus primul deoarece pot sa va spun cu exacitate ca este un mouse cu traditie si forma acestuia este perfecta pentru majoritatea gamerilor. Se spune ca este unul dintre cele mai confortabile mouse-uri pentru dreptaci, oferind confort si control. Mai mult decat atat, poti sa folosesti chiar si grip claw, asta facandu-l putin mai versatil.

Zowie EC1-A

Zowie EC1-A

In opinia noastra, Zowie EC1-A este o alegere buna pentru jucatorii de CSGO. Dotat cu senzor Avago 3310 optic si patru setari pentru DPI, mouse-ul propune o abordare normala cand vine vorba de design, insa in interior are o comoara. Unul dintre cele mai mari plusuri este ca are LOD de 1.5-1.8mm.

Corsair Vengeance M65

Corsair Vengeance M65

Este un mouse laser intr-adevar, dar pentru cei care prefera mai mult mouse-urile cu laser este foarte bun pentru CSGO. L-am pus datorita diferentelor extrem de mici al mouse-ului Corsair Vengeance M65 dintre senzor optic si laser. Nici recenziile pozitive nu sunt putine, utilizatorii spun ca se comporta in proportie de 90% ca un mouse cu senzor optic.

Mionix Castor

Mionix Castor

Mionix Castor este unul dintre cele mai usoare mouse-uri, alaturi de Zowie EC1-A. Castor este gandit pentru cei care au mana destul de mare si nu se impaca cu ceilalti soareci de birou.

Logitech G402

Logitech G402

Putem spune ca Logitech G402 poate concura cu Razer DeathAdder Chroma la categoria cele mai bune mouse-uri pentru CSGO. Pe langa faptul ca avem un raport de date real de 1.3 ms, G402 este un mouse cu un design atractiv si extrem de comod. In cazul in care joci si alte MOBA-uri, Logitech G402 iti pregateste 11 butoane programabile.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close