Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Nokia 8 a fost lansat ! Vezi noile sisteme si specificatiile telefonului

Nokia 8 a fost lansat oficial ! Flagship-ul a fost lansat de către HDM Global pe data de 16.08.2017. Noul telefon vine cu noi sisteme cu adevărat impresionante și nemaiîntâlnite.

Una dintre tehnologiile întâlnite pe acest device este optica de la Carl Zeiss.

Un al doilea sistem foarte interesant este Dual-Sight. Acesta presupune folosirea simultată a camerei frontale și a celei principale. Pe o jumătate de ecran se va tranmite imaginea camerei principale, iar pe cealaltă jumătate camera frontală.

Pe lângă acestea, Nokia 8 beneficiază de o tehnologie audio numită Nokia OZO. Producătorul spune despre aceasta că este o tehnologie folosită în filmele de la Hollywood.

Din punct de vedere tehnic, flagship-ul HDM vine cu un procesor Snapdragon 835, care este ajutat de cei 4GB RAM. Capacitatea de stocare este de 64GB, însă poate fi mărită cu ajutorul unui card microSD până la 256GB. Camera principală este duală, fiecare senzor având câte 13MP. Ecranul este de 5,3 inch cu o rezoluție QHD de 2560X1440.

Telefonul va putea fi cumpărat din luna septembrie la prețul de 600 de euro.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630