Noutati

Un nou update Windows 10 urmeaza sa fie lansat in aceasta primavara!

Un nou update Windows 10 va apărea în această primăvară !

Cei de la Microsoft au declarat în urmă cu câțiva ani că Windows 10 este ultima versiune majoră de Windows. Acest lucru se observă și din update-urile pe care le primește sistemul de operare.

Toate actualizările pentru Windows 10 au un nume sugestiv, astfel fiind mai ușor de memorat. Până acum, în mare parte, cei de la Microsoft au adus update-uri dedicate creatorilor de conținut de orice fel. Printre acestea se numără Anniversary Update, Creators Update, dar și Fall Creators Update. Următoarele modificări majore pentru Windows 10 vor veni sub denumirea de Spring Creators Update.

Când va fi lansat și ce va aduce nou Spring Creators Update?

Microsoft nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la data de lansare a acestui update. Chiar și așa, în ultima versiune beta a Windows-ului a fost observată o informație despre numele update-ului. Datorită acestei mici informații, ne putem da foarte ușor seama că Spring Creators Update urmează să apară în această primăvară. De asemenea, și numele că update-ul își va face apariția în perioada primăverii.

Numele nu este de ajutor doar pentru a ne da seama de momentul lansării, ci și de noutățile pe care le aduce update-ul. Fiind dedicat creatorilor de conținut, acest update windows 10 va include suport nativ pentru conținut HDR și va aduce o nouă funcție, și anume Timeline. Pe lângă acestea, vor fi aduse și câteva mici modificări ale interfeței.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close