MobileNoutati

OnePlus 6: ultimele zvonuri despre urmatorul telefon OnePlus

Ultimele zvonuri despre OnePlus 6 !

În vara acestui an urmează ca cei de la OnePlus să prezinte un nou telefon de ultimă generație. OnePlus 6 va fi un telefon demn să concureze cu iPhone X, și doar din punct de vedere al hardware-ului. Astfel, noul flagship de la OnePlus urmează să ”împrumute” design-ul de pe iPhone X.

Ce specificații va avea OnePlus 6?

Despre partea hardware și software a telefonului nu se pot oferi date exacte, ci doar speculații și zvonuri în urma scurgerilor de informații. Cert este că device-ul va fi înzestrat cu tehnologie LTE Cat 16, acest lucru permițându-i să atingă viteze de download de până la 1Gbps și 150Mbps upload.

Procesorul ar urma să fie un Snapdragon 845, care va fi, cel mai probabil, ajutat de 6GB de memorie RAM. Capacitatea de stocare va fi suficientă pentru toată lumea, fiind posibil să ajungă chiar și la 128GB fără bătăi de cap. Ecranul va fi unul destul de mare cu un aspect ratio de 19:9, ceea ce va oferi o calitate înaltă a imaginilor. Despre camera foto încă nu au apărut informații, însă ne așteptăm să fie de-a dreptul impresionantă, ținând cont de modelele lansate precedent.

Prețul pentru un OnePlus 6 se va învârti în jurul pragului de 600 de euro, un preț destul de mic pentru performanțele sale.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close