MobileNoutati

OnePlus 6T: ultimele detalii și data oficială de lansare

Ultimele detalii despre OnePlus 6T și data oficială de lansare!

Cei de la OnePlus au anunțat încă din vară cel de-al șaselea model al seriei. Acum, după ceva timp, se pare că aceștia vor să păstreze tradiția și să lanseze câte două telefoane pe an, OnePlus 6, respectiv 6T.

Vocile de pe internet au speculat la început că telefonul va fi lansat pe 17 octombrie. Chinezii de la OnePlus vin acum și defăimează orice speculație. Astfel, aceștia au anunțat că prezentarea oficială a noului model va avea loc pe data de 30 de octombrie.

Ca și specificații, noul OnePlus 6T va veni cu un procesor de la Qualcomm, mai exact un Snapdragon 845, care va fi ajutat de 6 sau 8 GB de memorie RAM. Despre capacitatea de stocare nu există încă informații clare, însă nu ar fi deloc suprinzător să vedem un device cu un spațiu de stocare de 512GB.

Față de modelul precedent nu sunt mari diferențe pe partea de hardware. Cei de la OnePlus s-au concentrat mai mult la design-ul device-ului. Astfel, a fost eliminată mufa pentru căști, iar senzorul de amprentă a fost mutat în ecran.

Prețul acestui nou device nu ar trebui să fie prea mare în comparație cu cel al lui OnePlus 6. Se speculează că prețul său se va învârti în jurul sumei de 460 de euro.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close