Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Opera Touch – noul browser ”minune” pentru mobile

Opera Touch – un nou browser pentru smartphone-ul tău!

Cei mai mulți dintre utilizatori nu aleg aproape niciodată Opera ca și o variantă de browser. Acest lucru este valabil în special pentru versiunile de mobile, însă el se va schimba odată cu Opera Touch.

Majoritatea persoanelor aleg să folosească browser-ul cu care vine preinstalat smartphone-ul. Foarte puțini aleg să utilizeze un alt browser, chiar dacă acesta vine cu sisteme mai interesante și foarte utile. Cei de la Opera doresc să schimbe acest concept total greșit, astfel lansânt un nou browser destinat utilizatorilor de iPhone și Android.

Opera Touch este destinat în special celor care nu sunt încă familiarizați cu ecranele mari ale smartphone-urilor. Astfel, noul browser vine cu o interfață ce permite ca toate funcțiile importante să poată fi accesate, folosind o singura mână. Pe lângă aceasta, cei de la Opera au integrat și un buton multifuncțional numit Fast Action Button. Prin intermediu său vei putea să navighezi mult mai rapid printe tab-urile deschise, dar va facilita și căutarea online.

Browser-ul a fost creat, punându-se accent pe eficiență. Din acest motiv, în momentul în care este accesat cursorul este poziționat direct pe bara de căutare. De asemenea, s-a dorit și o cale mai ușoară spre informația dorită, iar Opera a dat ce are mai bun pentru a o crea.

Opera Touch este disponibil momentan doar pentru device-urile cu Android, însă în scurt timp va ajunge și pe iOS.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630