Pompa pentru bidonul cu apa, o solutie atat pe termen scurt, cat si pe termen lung!

pompa pentru bidon apa

pompa pentru bidon apa

Un bidon cu apa de 19litri reprezinta o solutie avantajoasa din toate punctele de vedere: calitativ (intrucat continutul sau este net superior apei de la robinet, care in multe regiuni ale tarii nu poate fi catalogata drept potabila), financiar (intrucat pretul per litru este mult mai scazut decat in cazul sticlelor sau PET-urilor), dar si din punctul de vedere al confortului (intrucat produsele pot fi comandate online si vor fi livrate direct la usa casei, fara vreun efort). Totusi, exista un aspect de care trebuie sa tii cont: aceste echipamente nu sunt practice de sine statatoare, ci doar daca sunt cuplate la un dozator sau dotate cu o pompa pentru bidonul cu apa.

Multi oameni considera prima varianta, achizitionarea unui dozator, drept solutia pe termen lung, iar pe a doua, cumpararea unei pompe pentru bidonul cu apa, doar ca pe o rezolvare pe termen scurt. Principala diferenta dintre cele doua o constituie, bineinteles, pretul: in timp ce un echipament costa intre 449 de lei si 4.400 de lei (in oferta unui furnizor precum H2On.ro), pentru o pompa vei scoate din buzunar numai cateva zeci de lei. Mai mult decat atat, acest produs are numeroase alte calitati, pe care le vom enumera in continuare si care te vor convinge sa il iei in considerare nu doar pe post de inlocuitor pentru un bidon, ci si pe cont propriu.

Pompa pentru bidonul cu apa Sink (electrica)

Compania romaneasca H2On.ro, care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, din partea International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022, ultima oara cu mentiunea trei stele/punctaj maxim), pune la dispozitia clientilor sai mai multe pompe electrice, incepand de la 48 de lei, printre care si modelul de pompa pentru bidonul cu apa Sink, la 79 de lei. Aceasta este realizata din materiale durabile, sigure, fara miros, cu un luciu ridicat, rezistente la uzura si zgarieturi (plastic ABS, teava din otel inoxidabil 304, tub din silicon alimentar).

Pompa pentru bidonul cu apa are un timp de incarcare de numai 3 ore si o autonomie chiar si de 30-40 de zile, este dotata cu indicator de incarcare completa si buton de atingere inteligent. Insa de departe cele mai importante caracteristici ale sale sunt portabilitatea si silentiozitatea. Prima inseamna ca produsul poate fi transportat cu usurinta oriunde, intrucat cantareste doar 340 de grame, iar cea de-a doua, ca poate fi folosit inclusiv in spatii unde se afla multi oameni, care muncesc sau se concentreaza (spre exemplu, cladiri de birouri, biblioteci etc.).

In concluzie, o astfel de pompa pentru bidonul cu apa nu trebuie considerata un suplinitor “low-cost” pentru un dozator, pana cand exista resursele financiare necesare achizitionarii acestuia. Din contra, ea poate fi utilizata fara probleme de oricine, mai ales ca, spre deosebire de modelele portabile traditionale, este prevazuta cu o tavita pentru pahar, pentru un plus de practicabilitate. Practic, si persoanele mai putin indemanatice, fie din cauza varstei si a repeziciunii specifice (copiii), fie din cauza anumitor afectiuni (seniorii) se pot bucura de un pahar cu apa rece si buna!