MobileNoutati

Pretul pentru Galaxy S9 – cat va costa ultimul device lansat de Samsung?

Pret Samsung Galaxy S9! Cât va costa flagship-ul celor de la Samsung?

Lansarea ultimului device al Samsung este pe aproape, iar pretul pentru Galaxy S9 nu este încă cunoscut. Compania din Coreea de Sud nu a dorit încă să ofere vreun indiciu despre suma pe care va trebui s-o plătim pentru noul telefon.

Din momentul în care a fost anunțat și până acum, pe internet au tot apărut informații despre performanță și specificații, însă nimic despre preț. Este posibil ca cei de la Samsung să nu fi stabilit încă o sumă exactă, deoarece o alegere greșită va face ca vânzările să nu fie prea mari.

Astfel, nu putem decât să speculăm cam care ar putea fi prețul pentru Galaxy S9. Ținând cont că prețul pentru Note 8 este de 950 euro, noul telefon din generația S va avea un preț la fel de piperat sau chiar mai mare. Nu trebuie neglijată nici varianta Plus a device-ului unde hardware-ul este mai performant, iar prețul crește odată cu performanțele. În acest fel, ne așteptăm ca Galaxy S9 și S9 Plus să aibă prețuri care încep de la minim 900 de euro și se termină la maxim 1100 de euro.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close