Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Primul telefon Allview cu Android Go! Cand va fi lansat?

Primul telefon Allview cu Android Go urmează să fie lansat cât de curând!

Compania românească de mobile, Allview, urmează să lanseze primul lor telefon cu Android Go. Device-ul va avea parte de lansarea oficială la sfârșitul acestei luni și va fi dedicat segmentului low-cost.

Cei de la Google au creat ediția Go a Android Oreo pentru telefoanele mai puțin performante. Sistemul de operare este foarte bine optimizat astfel încât și cele mai slabe telefoane să ruleze cât mai fluent. Nu doar sistemul este bine optimizat, ci și aplicațiile preinstalate.

Folosind Android Go vei avea mai mult spațiu de stocare, performanță sporită, dar și o autonomie mai mare a bateriei. Același lucru este valabil și pentru noul telefon de la Allview. Deși va dispune de doar 1GB de memorie RAM, îi va oferi utilizatorului performanțe la un nivel destul de ridicat. De asemenea, noul telefon vine și cu un display cu raport ratio de 18:9 pentru ca imaginea să fie când mai bună.

Fiind un telefon low-cost, prețul pentru primul telefon Allview cu Android Go nu va fi deloc ridicat. Acest telefon reprezintă alegerea ideală pentru cei ce nu au pretenții mari de la smartphone-ul lor și doresc performanțe bune la bani puțini.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630