JocuriNoutati

PUBG pe mobile! Celebrul joc a ajuns si pe Android si iOS

PUBG pe mobile ! Player Unknown’s BattleGrounds poate fi jucat pe Android și iOS !

PUBG sau Player Unknows’s BattleGrounds ajunge și pe mobile. Dezvoltatorii jocului au anunțat oficial că titlul care a spart topurile va putea fi jucat și de pe smartphone sau tabletă. Acesta va fi disponibil atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru cei de Android.

Din nefericire, pentru început, varianta de mobile ajunge doar la cei din Statele Unite și Canada. Dezvoltatorii declară că în următoarele săptămâni urmează ca jocul să fie disponibil și pentru restul regiunilor, astfel toată lumea se va putea bucura de el.

Un mare plus pe care-l aduce varianta pentru telefon a PUBG este gratuitatea. Jocul va putea fi descărcat și jucat în mod gratuit, fără să fie nevoie să plătiți nici măcar un cent. Pe deasupra, nu este nevoie de un telefon foarte performant. Astfel, acesta va putea rula pe un iPhone 5S, dar nu și pe modele mai vechi.

Pentru cei care nu știu, PUBG este un joc de tip survival. Un număr destul de mare de jucători, aproximativ 90, trebuie să supraviețuiască, în acest timp încercând să-i omoare pe ceilalți.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close