Recapătă mobilitatea și uită de durere cu ajutorul soluțiilor de recuperare medicală asistată de la RestartiX

Orele în șir petrecute la birou, dependența de telefon sau lucrul fizic intens își pun amprenta negativ asupra coloanei noastre, primele simptome fiind asociate cu durerea de intensitate variată la nivelul zonei cervicale. În loc să o ignori și să îi dai voie să se agraveze din cauza reticenței față de soluțiile de tratament tradiționale, descoperă cum poți scăpa definitiv de orice urmă de disconfort prin terapia non-chirurgicală a durerii. Spune adio durerii de spate cu ajutorul programului RestartiX pentru coloana cervicala!

Cauzele durerii la nivelul coloanei cervicale

O postură incorectă este de regulă principalul motiv pentru care apar durerile de spate. În combinație cu un stil de viață sedentar, verdictul este stabilit și poate escalada până la situația în care este nevoie de intervenții chirurgicale pentru a ameliora problema. Tensionarea excesivă sau suprasolicitarea musculară pot conduce, de asemenea, la același rezultat, cea mai bună soluție în acest sens fiind întărirea musculară de la nivelul coloanei cervicale.

Ce este RestartiX Coloana Cervicală?

RestartiX este o platformă de recuperare medicală online care a dezvoltat programe specializate de kineto și fizioterapie prin intermediul cărora durerea localizată să fie ameliorată sau chiar eliminată complet. RestartiX Coloana Cervicală vizează exclusiv această zonă și propune exerciții adaptate prin care se urmărește îmbunătățirea posturii și dezvoltarea musculaturii pentru a reduce tensiunea exercitată asupra coloanei și a gâtului. 

Cu alte cuvinte, este vorba de sesiuni succinte de exerciții fizice, dezvoltate de specialiști cu peste 30 de ani de experiență clinică. Tipul și intensitatea acestora se stabilesc în funcție de nevoile fiecărui pacient, în urma unei evaluări inițiale și efectuate pe parcursul unui an întreg poate genera rezultate impresionante. După această perioadă se face o nouă evaluare pentru a putea analiza progresul și a stabili dacă este necesară continuarea programului și intensificarea exercițiilor practicate.

Achiziționează acum abonamentul pentru coloana cervicală

Primul pas pe care trebuie să îl faci dacă vrei să profiți din plin de avantajele programelor RestartiX este să intri pe site și să descoperi mai multe despre programul dorit. Pentru o mai mare certitudine a alegerii tale, ai la dispoziție un chestionar online gratuit care te va ghida printre soluții. Răspunde sincer la fiecare întrebare și poți afla în doar câteva minute care este stadiul problemei tale, care sunt cauzele care au condus la apariția acesteia și care sunt soluțiile potrivite pentru a o combate cât mai rapid și eficient. 

Alege abonamentul potrivit, efectuează plata și obține acces instant la toată informația pe care acesta o cuprinde în așa fel încât să poți începe să faci schimbări benefice în viața ta chiar din acest moment. 

Alege colaborarea cu RestartiX și uită complet de durerile de spate!