Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
JocuriNoutati

Red Dead Redemption 2 – data de lansare si ultimele detalii despre joc

Red Dead Redemption 2 urmează să fie lansat în acest an ! 

În anul 2010, cei de la Rockstar Games au lansat un joc, care avea un gameplay asemănător cu cel al seriei GTA. Acesta se numește Red Dead Redemption, iar acum a venit timpul să aibă parte de o continuare.

Red Dead Redemption 2 a fost anunțat oficial în luna octombrie a anului 2017 prin intermediul unui teaser. Nu a trecut mult timp după aceasta, iar jocul a avut parte și de primul său trailer.

După trailer, cei de la Rockstar au anunțat că jocul urmează să fie lansat în toamna lui 2017. Din nefericire lansarea nu a mai avut loc, iar jocul a fost amânat pentru anul 2018.

La un moment dat, magazinul online CoolShop a oferit o dată de lansare a variantei pentru console. Conform lor, Red Dead Redemption 2 urmează să fie lansat pe 8 iunie 2018. După scurt timp, aceștia au eliminat data de lansare, ceea ce ar putea însemna că jocul va fi lansat mai târziu.

Cu ce vine nou Red Dead Redemption 2 ?

Noul joc va continua drama western ce a început în Red Dead Redemption. Agresivitatea atinge un nivel mai ridicat, însă jucătorii vor avea parte de mult mai multă libertate pentru a explora universul jocului.

Povestea se va conturează în jurul acțiunilor a doi haiduci, Arthur Morgan și Van der Linde. Aceștia, împreună cu o bandă de infractori, trec printr-o mulțime de jafuri și furturi, încercând să supraviețuiască în vestul sălbatic.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630