Review

Rust iti ofera o combinatie perfecta de cooperare si brutalitate

Review Rust – Joc Multiplayer

Ai auzit, probabil ca Rust este jocul pe care oamenii s-au revoltat despre cum atribuie in mod aleatoriu genul, rasa si dimensiunea caracterului tau. Acest joc multiplayer de supravietuire on-line a construit un text imens si a dezvoltat comunitati bizare. Am auzit povesti de fictiune aflate in conflict care se intalnesc intr-un teren neutru condus de un personaj care este seful suedez ca joc de rol din Muppets, iar oamenii care se trezesc doar pentru a se afla intr-o inchisoare construta de un alt jucator. E ca un experiment social cu nuditate adaugata

Ca si in cazul celor mai multe jocuri de supravietuire formula: aduna, construieste, mori, repeta este gasita si aici. Diferenta este ca incepi gol pe o plaja cu o piatra in mana- este adaugata vulnerabilitatea si sentimentul ca esti prins in stadiile embrionare ale tehnologiei. Colectarea de resurse, desigur, implica o multime de copaci pe care ii lovesti cu piatra si ratacind in cautarea hranei si a materialelor. Spre deosebire de multi dintre contemporanii exista un sentiment de greutate cand tai copaci sau izbesti pietre.

Prin colectarea de resurse, crafting si uciderea fie a colegilor tai oameni sau a animalelor salbatice puteti castiga puncte de experienta, care pot fi cheltuite pe elemente noi pentru crafting. In cele din urma vei avansa din Epoca de piatra la pusti automate. Progresul este lent, dar satisfacator. Cu toate acestea, odata ce mori poti sa iti iei larevedere de la inventarul tau si progresul tau. Cu exceptia cazului in care ai reusit sa construiesti un depozit, ideal in spatele usilor blocate fie ascuns si este pierdut cu tine sau jefuit de ceilalti jucatori. Moartea poate veni mai repede de foame, deshidratare, hipotermie, radiatiisau de a fi atacat, este suprinzator de brutal atunci cand se intampla. Personajul tau tipa si se zvarcoleste de durere in chinurile mortii prelungite.

Avioanele misterioase si cladirile darapanate reflecteaza asupra haosului ce se intampla in jur, iar asta pare bizar. Rust nu se ia prea in serios.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Close
Close
Close