MobileNoutati

Samsung Galaxy S10! Telefonul care vine cu senzor de amprenta pe ecran

Samsung Galaxy S10!

Cei de la Samsung nu au oferit încă o dată exactă de lansare pentru următorul telefon din seria Galaxy. Chiar și așa, detaliile și informațiile despre telefon apar necondiționat.

Deoarece acesta urmează să fie modelul aniversar al seriei Galaxy, aceasta împlinind 10 ani, Samsung dorește să aducă ceva nou. Design-ul telefonului nu va fi cu mult diferit de cele prezente deja pe piață, însă el se va diferenția prin senzorul său de amprentă.

Galaxy S10 urmează să aibă senzorul de amprentă în ecran. Da, este adevărat că această funcție este deja prezentă pe un device al celor de la Vivo, însă Samsung vrea să facă ceva diferit. Noul senzor va fi mult îmbunătățit celui actual, iar diferențele se vor vedea cu ochiul liber.

Conform informațiilor, senzorul va fi unul ultrasonic. Acesta va transmite o pulsație către deget. Pulsația va fi împărțită în două, o parte va fi absorbită, iar cealaltă parte se va întoarce spre senzor. Astfel, senzorul va putea face o analiză mult mai detaliată a porilor sau striațiilor amprentelor.

Compania din Coreea de Sud a anunțat furnizorii că senzorul de amprentă pe ecran nu va apărea pe Note 9, urmând să fie disponibil pe S10. Deoarece Samsung dorește să ofere performanțe crescute, aceștia au nevoie de timp pentru a crea ceva cât mai competent. Galaxy S10 urmează să fie lansat la începutul anului 2019, însă nu este încă cunoscută data exactă, nici măcar luna.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close