Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Samsung Galaxy S9: Data lansare si alte detalii in cadrul MWC 2018

Data lansare Samsung Galaxy S9

Ultimul telefon al celor de la Samsung, și anume Samsung Galaxy S9, va fi lansat în data de 25 februarie. Prezentarea oficială va avea loc în cadrul evenimentului MWC 2018, când vom afla cu toții și specificațiile oficiale ale device-ului.

Cu ce hardware se va prezenta Galaxy S9?

Cei de la Samsung nu au oferit vreo informație oficială despre specificațiile hardware ale lui Galaxy S9. Chiar și așa, pe internet au circulat zvonuri și scurgeri de informații prin intermediul cărora se pot presupune specificațiile hardware.

Galaxy S9 va veni cu un ecran Super AMOLED de 5.8 inch. Ca și procesor va avea un Snapdragon 845, însă pe anumite piețe va fi găsit și cu Exynos 9810. Acesta va fi ajutat de 4GB de memorie RAM, iar capacitatea de stocare va fi disponibilă în două variante, 32 sau 64GB spațiu disponibil pentru stocarea datelor.

Galaxy S9 Plus nu este cu mult diferit de fratele său. Acesta va avea o dimensiune de 6.2 inch, iar ecranul va fi tot Super AMOLED. În cadrul procesorului nu există nicio diferență. Acest lucru nu se întâmplă și la capitolul RAM și capacitate de stocare. Astfel, varianta Plus va dispune de 6GB RAM și 128GB spațiu disponibil pentru stocarea datelor.

În tot acest timp, Galaxy S9 a fost foarte lăudat pentru camera sa foto, spunându-se că este una revoluționară. Aceste zvonuri sunt confirmate până la proba contrarie, camera de pe S9 fiind prima care dispune de o apertură variabilă. Din această cauză este posibilă o deschidere mecanică a diafragmei cuprinsă între f/1.5 și f/2.4. Ca și multe alte telefoane prezente pe piață, camera principală va fi duală, având ambii senzori de câte 12MP. Camera principală va avea 8MP și există posibilitatea ca și aceasta să fie duală.

Detaliile oficiale despre Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus vor fi făcute publice în data de 25 februarie la evenimentul MWC 2018, atunci când Samsung își va prezenta noile device-uri.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630