Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Samsung Galaxy S9 va aparea in luna ianuarie a anului viitor

În industria mobilă au început să circule zvonuri despre Samsung Galaxy S9.

S-au făcut publice informații cum că telefonul va apărea în luna ianuarie a lui 2018. Informațiile nu vin direct de la Samsung, ci de la experții din industrie și par să fie cât se poate de adevărate.

Livrarea ecranelor pentru Galaxy S9 va începe în noiembrie. De obicei, livrarea ecranelor începe cu două luni înainte ca telefonul să fie lansat. La Galaxy S8 livrarea a început în ianuarie, telefonul a fost prezentat în martie și lansat în aprilie.

Același lucru ar trebui să se întâmple și cu Galaxy S9, prezentarea să aibă loc în ianuarie, iar lansarea, cel târziu, în februarie.

Pe lângă toate acestea, Samsung are un motiv în plus de a lansa un nou telefon cât mai curând. Deoarece urmează ca Apple să lanseze un telefon aniversar, cei de la Samsung vor fi nevoiți să vină și ei cu ceva nou.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630