Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630
MobileNoutati

Samsung Note 9 a fost lansat! Află acum mai multe detalii

Samsung Note 9 a fost lansat! Ce aduce nou?

Cu puțin timp în urmă, pe 10 august, cei de la Samsung au lansat noul model din seria Note, și anume Note 9. Din nefericire, noul device nu aduce noi tehnologii revoluționare sau un design deosebit. Chiar și așa, există câteva lucruri noi și destul de impresionante prezente pe noul device.

Ca și specificații, Samsung Note 9 are un procesor Snapdragon 845, ce va fi ajutat de 6 sau 8GB de memorie RAM, în funcție de varianta aleasă. Capacitatea de stocare vine și ea tot în două variante, de 128GB sau 512GB, iar cu ajutorul unui card microSD se mai pot adăuga încă 512GB. Astfel, Note 9 poate ajunge să aibă 1TB disponibil pentru stocare, fiind telefonul cu cea mai mare capacitate de stocare în momentul de față.

Note 9 vine cu un ecran de 6.4 inch ce afișează o rezoluție QHD, mai exact 2960 x 1440 pixeli, are un aspect ratio de 18.5:9 și este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass 5. Camera principală a device-ului este duală, cei doi senzori având fiecare câte 12MP și o deschidere de f/1.5, prespectiv f/2.4. Camera secundară este simplă și are un singur senzor de 8MP și f/1.7 deschidere.

Toate acestea sunt alimentate de un acumulator de 4000mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă QuickCharge 2.0.

Cei de la Samsung au introdus noi funcții folositoare pe Stylus. Acesta a primit funcția Bluetooth, iar butoanele prezente pe suprafața sa sunt de acum perfect funcționale. Acestea pot fi programate de utilizator pentru diferite acțiuni.

Samsung Note 9 va fi lansat oficial în România pe data de 28 august, iar prețurile pentru un astfel de telefon încep de la 4700 de lei.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close

Notice: Undefined variable: nignore in /home/neoskipc/theplusit.ro/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 1630