Noutati

Spotify gratuit! Afla acum cum sa profiti de serviciul muzical

Spotify gratuit!

De ceva timp Spotify a ajuns și în România. Acest serviciu oferă o formă de divertisment utilizatorului, el oferindu-ți toată muzica pe care ți-o dorești. Ca orice serviciu de calitate, și Spotify trebuie plătit. Desigur, există și un abonament gratuit, însă acesta are câteva dezavantaje, unul dintre ele fiind reclamele.

Spotify este valabil și pentru PC. Dacă dorești să te bucuri de melodiile preferate de pe laptop-ul sau desktop-ul tău fără bătăi de cap, atunci tot ce ai de făcut este să intrii pe site-ul oficial Spotify și să descarci descarci programul. Versiunea pentru PC este mai accesibilă decât cea pentru mobile și-ți oferă mai acces la mai multe setări.

Această versiune îți permite să-ți alegi melodia, poți adăuga propriile tale melodii, îți poți crea o listă personalizată și nu ai nicio restricție cu privire la numărul de redări al melodiilor.

Ai posibilitatea de a-ți scunde activitatea. Atunci când asculți o melodie, alte persoane pot vedea că ești activ. Dacă nu dorești ca alții să știe că tu asculți muzică și ce asculți, atunci poți opri asta. Acest lucru este foarte simplu, fiind nevoie doar să bifezi opțiunea Private Session. Opțiunea este valabilă și pe aplicația pentru mobile.

Pe lângă toate acestea, poți să împarți muzica ta preferată și cu prietenii tăi. Pentru a face asta trebuie doar să dai click dreapta pe o piesă → Share → Copy Link Adress. Adresa poate fi copiată într-o fereastră de chat de pe Messenger, însă la finalul link-ului trebuie să adaugi manual %timp. De asemenea, dacă o anumită piesă este interesantă, spre exemplu, de la minutul 1:30, atunci vei scrie la finalul link-ului %1:30. Cel căruia îi trimiți melodia nu este nevoie să fie conectat la contul de Spotify sau să aibă cont. El poate asculta melodia direct din fereastra de chat a Messenger fără bătăi de cap.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close