ComponenteNoutati

ADATA SX950U – un nou SSD ADATA pentru gaming a fost anuntat

Noul SSD ADATA SX950U a fost anunțat !

Cei de la ADATA sunt recunoscuți pentru produsele lor performante tip DRAM și NAND Flash. Aceștia, au anunțat în urmă cu două zile, adică pe 14.02.2018, că urmează să lanseze un nou SSD. Noul produs de la ADATA se va numi SX950U și va fi un SSD dedicat gaming-ului.

Ce aduce nou SX950U ?

Fiind o componentă lansată special pentru pasionații de jocuri, SX950U vine cu performanțe sporite, dar și cu o durată de viață mai îndelungată. Acesta beneficiază de Intelligent SLC Caching, dar și de un Buffer DRAM Cache, astfel performanța este mult mai bine optimizată.

Securitatea joacă și ea un rol important pentru un gamer, iar din această cauză noul SSD ADATA folosește tehnologii RAID Engine și LDPC ECC. Datorită acestora, securitatea este îmbunătățită considerabil, iar componenta va putea fi utilizată pentru o perioadă mai mare de timp.

Cu ajutorul noilor sale tehnologii, SX950U poate ajunge să atingă viteze de până la 560MB/s pentru citirea datelor și 520MB/s pentru scriere.

Stocarea nu reprezintă o problemă pentru acest nou model de SSD. Utilizatorii pot opta pentru variante de memorie de până la 960GB. Astfel, spațiul de stocare este suficient și nu va mai fi nevoie de un hard disk suplimentar.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close