JocuriNoutati

Steam Link: aplicatia care-ti trimite jocurile preferate de pe PC pe Android

Steam Link îți aduce jocurile preferate și pe Android!

Valve a făcut acum câteva săptămâni un anunț foarte interesant și important pentru amatorii jocurilor de pe telefon. Aceștia au declarat că urmează ca în viitor serviciul de streaming pentru jocuri să fie disponibil. Viitorul a devenit prezent, iar Steam Link este acum disponibil în varianta beta.

Aplicație poate fi descărcată din Google Play și-ți permite să joci jocurile tale preferate de pe PC și pe un device cu Android. Este vorba despre orice fel de device care are ca și sistem de operare Android, telefon, tabletă sau chiar un Smart TV.

Cerințele nu sunt foarte exigente, fiind nevoie ca dispozitivul tău să fie conectat la aceeași rețea wireless la care este conectat și PC-ul sau laptop-ul tău. Desigur, Wi-Fi-ul trebuie să fie foarte bun, asta însemnând o viteză de 5GHz.

Dacă dorești să te bucuri la maxim de această experiență, vei avea nevoie de un controller. Singura cerință pe care acesta o are de îndeplinit este să dispună de conexiune prin Bluetooth.

Steam Link poate reda unele jocuri în rezoluție 4k la 60 de crade pe secundă, însă majoritatea vor avea o rezoluție Full HD. Desigur, pentru astfel de performanțe este nevoie de o conexiune pe măsură.

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close