InformatiiTutoriale IT

Șterge-ți acum activitatea de pe Google! Cum să ștergi tot ce ai făcut?

Șterge-ți acum activitatea de pe Google!

Probabil că până acum ți-ai dorit să ștergi tot ceea ce ai făcut pe Google, însă nu ai știut cum. Acest proces nu este greu și durează doar câteva minute.

În cazul în care îți dorești de ceva timp să-ți ștergi activitatea de pe Google, fie ea de astăzi sau dintotdeauna, atunci acest articol este pentru tine. Astfel, în cele ce urmează am să-ți prezint pașii ce trebuie urmați pentru a șterge tot ce ai făcut pe Google.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intrii pe myactivity.google.com/myactivity. În cazul în care nu ești autentificat cu contul tău Google, trebuie să-ți introduci email-ul și parola. Imediat ce te-ai autentificat, vei fi redirecționat către pagina dedicată activității tale.

Aici va trebui să intrii pe Ștergeți activitatea în funcție de. Funcția o poți găsi în partea de sus din dreapta ecranului, dând click pe cele trei punctulețe. De asemenea, aceasta poate fi găsită și în stânga ecranului, aceasta fiind o cale mai scurtă pentru a o accesa.

 

Șterge-ți acum activitatea de pe Google! Cum să ștergi tot ce ai făcut?

Dând click pe această funcție, vei fi direcționat către o altă pagină. Aici vei putea alege ce date dorești să ștergi și cât de vechi vrei să fie acestea. Odată ce ai selectat opțiunile dorite, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să apeși butonul Ștergeți.

Șterge-ți acum activitatea de pe Google! Cum să ștergi tot ce ai făcut?

Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close