Sticle apa business asigura succesul in negocieri

Tonul discutiilor este tot timpul constructiv in cadrul negocierilor intre oameni de afaceri cu o experienta bogata. Bunavointa se castiga si prin ceea ce demonstreaza portofoliul de clienti si realizarile unei companii, dar si modul in care reprezentantii ei comunica la masa tratativelor.

Dincolo de rezultatele activitatii economice si de cuvintele bine alese stau si detaliile.

Sticle plastic pline cu apa plata, cu suc sau apa minerala nu vor fi apreciate de toata lumea. Evident ca oamenii vor aprecia ospitalitatea, dar nu vor fi intelegatori cu poluarea si cu faptul ca se ignora efectele nocive ale plasticului asupra sanatatii oamenilor.

Dar daca pe o masuta in sala negocierilor fircare participant gaseste o sticla apa business din tritan, situatia se schimba. Din dozatorul plin, fiecare isi poate umple sticla si se asaza la masa, iar in timpul negocierilor poate bea direct din sticla personala sau turnandu-si apa in pahar.

Este permis ca oamenii sa bea direct din sticla in public, din moment ce fiecare are sticla lui si nu utilizeaza acelasi recipient.

Sticla apa business din tritan poate fi utilizata si in scop promotional, ea fiind oferita participantilor la diferite evenimente, lansari de produse, campanii de voluntariat.

Merita sa primeasca o astfel de sticla toti cei care participa la igienizarea malurilor apelor curgatoare din statiunile montane.

Din pacate, oamenii vin in mijlocul naturii, sa se bucure de aer curat, de corurile de pasari, de muzica valurilor care vin din munte si lasa pe malurile apei amintiri neplacute. Voluntarii care strang in urma lor au sacii plini de pet-uri, de doze de suc si de ambalaje din carton.

Sticlele si dozele din aluminiu de suc sau de bere nu ar mai fi acolo, daca in lume s-ar generaliza sticla din tritan. In ea se poate pune si apa curata, dar si suc, iar dupa utilizare, omul ar putea sa o spele bine si sa o mai foloseasca inca 3-4 ani. Sticla business din tritan permite functionarului sa o puna in servieta langa dosarele la care a lucrat acasa cand este plina cu apa, cu suc natural sau cu cafea, fiindca are incredere deplina in ea si stie ca lichidul din ea nu are cum sa ii compromita munca.

Capacul moale din silicon se fixeaza perfect pe sticla, dar exista si un buton de siguranta care practic securizeaza lichidul din recipient.

De ce sa vina secretara cu tava plina de cafele pe care este posibil sa le verse din cauza emotiilor sau a tocurilor cui pe care le poarta, cand cafeaua poate fi oferita la masa negocierilor in sticle din tritan mici pe care oaspetii le vor primi cu drag si de cate ori le vor folosi isi vor aduce aminte de intalnirea aceea.

Sticla din tritan pare de domeniul sf, fiindca nimeni nu s-ar gandi ca exista un material care pastreaza 4-5 ore apa inghetata in el, indiferent de temperatura de afara. Este la fel de uimitor ca aceasta sticla rezista la temperaturi de +96 grade Celsius.

Ea poate fi vazuta in cabinetele de avocatura si in cancelariile scolare, la birourile de stare civila si la cele de informatii, oriunde se lucreaza cu documente, pentru ca atata timp cat butonul de siguranta nu a fost apasat, lichidul din sticla este izolat complet fata de lume.

Fie ca angajatorul ofera apa si cafea, fie ca ele sunt luate de acasa, sticla prezentata mai sus tot este necesara. In cazul in care exista o sursa de apa in unitate, sticla din tritan este umpluta la fata locului si cand posesorului nu ii este sete ea sta inchisa perfect ca in cazul in care se rostogoleste peste acte sa nu le deterioreze sub nicio forma.

Zeci de modele de sticle din tritan sunt disponibile pe site-ul magazinului Uzspace si pot fi comandate in cel mult 5 minute, acest timp incluzand si precizarea adresei de livrare si a datelor de contact ale cumparatorului.

Este suficienta o vizita pe site-ul magazinului si punerea in cos a produselor dorite inainte de ora 16 ca ele sa fie livrate a doua zi. Comenzile plasate dupa aceasta ora vor fi aduse la domiciliu dupa doua zile.

Sticlele sunt de dimensiuni diferite, toate prezinta gradatii sigure pentru monitorizarea consumului de lichide in special vara si au si strecuratori care permit amestecarea apei cu suc de fructe, cu lamaie sau cu frunze de menta, de lavanda sau de busuioc pentru o aroma deosebita.

Copiii au si ei produse create special pentru ei: sticlele din tritan pentru reinceperea scolii, de dimensiuni mai mici, placut colorate si cu desene atractive pe suprafata lor.

Exista sticle speciale si pentru sportivii care consuma mai multa apa si prin urmare, acestea sunt de peste doi litri.

Tritanul are performante ridicate in ceea ce priveste mentinerea calitatii lichidului pus in recipientele facute din acest material si faptul ca este reutilizabil il recomanda mai mult, de aceea ar trebui generalizat pentru ca acest lucru ar reduce poluarea, dar si rata imbolnavirilor.

Uzspace este magazinul sticlelor frumoase, rezistente, usoare si sigure.

Romanii sunt norocosi sa aiba la ei in tara acest magazin si mai ales pentru faptul ca il pot accesa online si pot plasa comenzile de la domiciliu fara efort.

Din sticle din tritan pot bea femeile insarcinate, bebelusii si persoanele hipersensibile, dar si persoanele perfect sanatoase care tin la sanatatea lor.

Preturile lor sunt mici raportate la calitatile materialului, la siguranta pe care o ofera sticlele si la frumusetea lor.

Sticlele business pentru apa reeprezinta o carte de vizita castigatoare in negocieri.