Tapet pentru camera copiilor. Modele, culori și textură

Atunci când alegi tapet pentru o cameră de copii, merită întotdeauna să îi implici și pe aceștia, chiar dacă sunt mici. Căci încetul cu încetul, copiii ajung să cunoască lumea din jurul lor, învață să-și exprime sentimentele și descoperă ce le place. Este, de asemenea, o oportunitate grozavă de a petrece timp împreună.

Tapet pentru camera copiilor – un real succes în orice casă

Camera unui copil este un loc unde elementele colorate nu pot lipsi. Tapetul pentru o cameră pentru copii este un must have. Aceasta este o soluție excelentă care este disponibilă pe piață în multe variante diferite.

Merită să pariezi pe modelele de tapet pentru copii SAUVAGE din colecțiile Toncorner? Categoric! Deoarece tapetul pentru camera copiilor nu este o soluție costisitoare și impresionează prin durabilitate și calitate înaltă. În plus, aceste modele câștigă în mod constant popularitate și sunt disponibile în diferite palete de culori și dimensiuni, pentru a putea fi adaptate proiectelor diferite.

Tapet pentru camera unui copil – ce culori trebuie alese?

Nu există o regulă fixă ​​cu privire la ce culori sunt potrivite pentru un copil. Se știe, totuși, că zonele de concentrare nu trebuie să fie pline de forme originale și multe culori vii pentru a preveni pierderea atenției. Desigur, culorile vii și luminoase sunt propice creativității și îi fac pe copii să aibă multe idei interesante, așa că merită să le plasezi acolo unde copilul își va petrece timpul liber.

În plus, nu există contraindicații pentru tapetul camerei unui copil pe mai mult de un perete. De fapt, este recomandat! Acest lucru se datorează faptului că tapetul colorat de pe pereții unei camere poate ajuta la separarea așa-numitelor. zone, de exemplu, un colț de joacă poate fi aproape de un perete colorat și o zonă de învățare lângă unul mai simplu sau în culori pastelate, pentru a nu distrage atenția copilului.

Cel mai bine este să alegi câteva imagini de fundal împreună cu copilul tău. Poate copilul te va lăsa să alegi tapetul pentru peretele de lângă birou, dacă poate decide singur pe cel de lângă zona de joacă?

De ce să alegi tapetul pentru copii SAUVAGE?

Imaginile panoramice disponibile pe colecția de tapet pentru copii SAUVAGE sunt unice, producând efecte speciale de materie și culori care vor fi pe placul oricărui copil și îl vor ajuta să își lase liberă imaginația.

Modelele de tapet ale acestei colecții sunt disponibile atât în varianta mat natural, cât și ca tapet lavabil, ceea ce este o opțiune perfectă pentru camerele copiilor mai mici, fiind mai rezistente și putând fi curățate cu ușurință.

În plus, dacă vei alege un anumit model  de tapet din colecția SAUVAGE, acesta va conține și recomandări de culori de vopsea complementare, pentru un decor cu adevărat armonios al camerei copilului.