Oferte

Telekom lanseaza abonamentul de 5 euro cu internet 4G nelimitat

Dupa cum spune si titlul, Telekom vine cu o oferta foarte interesanta (internet 4G), atat pentru persoanele fizice cat si pentru clientii business.

Acestia continua promisiunea #Netliberare deoarece doresc sa faca internetul cat mai accesibil tuturor romanilor, asadar Telekom Romania lanseaza pentru persoanele fizice o oferta de neratat, o adevarata provocare la internet.

De acum clientii Telekom au parte de oferte unice pe piata, precum:

  • INTERNET NELIMITAT 4G la toate abonamentele de servicii mobile, cu preturi incepand cu 5 euro pe luna (TVA inclus)
  • INTERNET pentru acasa, prin fibra optica, de la 5 Euro/luna (TVA inclus) – pachet cu doua servicii
  • INTERNET TV cu HBO, Cinemax si HBO GO incluse pe toata perioada contractuala, de la 5 Euro/luna (TVA inclus) – pachet cu doua servicii

Telekom aduce clientilor cea mai avantajoasa oferta pe piata, internet 4G nelimitat, fara scaderea vitezei in functie de consumul de date. Preturile cele mai avatanjoase vor fi desigur pentru cei care detin si un serviciu fix Telekom.

Pentru clientii business, Telekom Romania aduce prin parteneriatul cu Freedom, comunicare mobila nelimitata si desigur 4G nelimitat, minute si SMS-uri nelimitate. Ceea ce este si mai bine este ca nu exista perioada minima contractuala, iar taxele de reziliere sunt inexistente.

Pentru mai multe informatii puteti merge sa intrebati in magazinele Telekom, Germanos si ale partenerilor, la consultantii de vanzari sau sa sunati la numarul 021.404.1234.

Tag-uri
Articole similare de la acelasi autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close