TOP gadgeturi utile pentru un stil de viaţă activ

TOP gadgeturi utile pentru un stil de viaţă activ .

Atunci când îţi doreşti să ai un stil de viaţă activ, poate părea adesea că nu ştii de unde să începi. Şi cum paşii mici în direcţia corectă sunt mereu cea mai bună alegere, poţi începe cu schimbări mici, dar de impact, cum ar fi cele ale tehnologiei pe care o foloseşti. Iată ce dispozitive poţi integra în stilul tău de viaţă pentru o schimbare reală:

Smartwatch

Când îţi doreşti să îţi schimbi stilul de viaţă, schimbările aparent mici, dar cu impact pe termen lung sunt cele mai potrivite. Cum ar fi investiţia într-un smartwatch care să te ajute să monitorizezi activitatea fizică, numărul de paşi făcuţi într-o zi, dar şi ritmul cardiac, numărul de calorii arse, timpul şi calitatea somnului sau locaţia. Optează pentru un Apple watch de la Altex şi vei avea garanţia unui partener de calitate în atingerea obiectivelor tale.

Jocuri video şi console

Poate suna contraintuitiv, dar jocurile pe consolă reprezintă o investiţie reală pe care o faci în schimbarea stilului tău de viaţă spre unul mai activ. Poţi opta pentru jocuri video dinamice, care includ dans, tenis, box sau alte activităţi sportive, ajutându-te să combini confortul şi relaxarea casei tale cu păstrarea corpului în formă.

Dispozitive medicale

Chiar dacă nu te ştii cu o afecţiune anume, dispozitive precum un tensiometru, un glucometru sau un termometru digital nu ar trebui să-ţi lipsească din casă. Folseşte-le pentru a verifica singur ori de câte ori simţi nevoie, pentru a şti ce ajustări să faci la stilul tău de viaţă înainte de a ajunge la cabinet.

Cântar inteligent

Un alt dispozitiv care te ajută să îţi ajustezi stilul de viaţă din mers este cântarul inteligent. Acesta te ajută să ai constant o evidenţă a raportului dintre masa musculară, densitatea osoasă, nivelul de hidratare şi ţesutul adipos, astfel încât să ştii mereu ce ajustări sunt necesare în rutina ta de zi cu zi.

Monitoare de puls cardiac

Utile mai ales dacă faci în mod constant antrenamente intense sau care necesită monitorizarea pulsului cardiac, dispozitivele de monitorizare a acestuia oferă informaţii preţioase, pe lângă puls oferindu-ţi date şi despre arderea caloriilor sau zona de efort.

Dispozitivele inteligente pentru biciclete

Dacă marea ta dragoste o reprezintă ciclismul, află că poţi monitoriza, cu ajutorul unui monitor de bord inteligent, nu doar traseul pe care îl parcurgi, ci şi ritmul cardiac, distanţa, numărul de calorii arse, viteza cu care l-ai parcurs şi altitudinea. Totodată, pentru ca plimbările tale să fie ferite de pericole, iluminatul inteligent pentru biciclete se asigură că vizibilitatea ta nu va fi afectată de condiţiile meteo.

Să ai un stil de viaţă activ nu este deloc atât de greu pe cât sună. Din contră, cu ajutoarele potrivite, schimbarea de la un stil de viaţă sedentar către unul activ va fi aproape imperceptibilă. Intră pe site-ul Altex.ro şi descoperă dispozitivele de care ai nevoie pentru o viaţă activă şi echilibrată.